Neler Yeni

Çözüldü✓ Linkteki Sistem Fiyatına Değer Mi, Alınır Mı?

Linkteki sistem alınır mı?

• Alınır.

Oylar: 14 73.7%
  • Alınmaz.

Oylar: 3 15.8%
  • İndirim Bekle.

Oylar: 2 10.5%

• Oy kullanan toplam üye
    19

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Anakart upgrade edip aln. SSD değiştirmeye gerek yok pahalıya geliyo bu sistemdekiler. Sonra hariçten 1-1.3k ya güzel bi 1tb SSD alırsınız

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Arkadaşlar linkte gönderdiğim sistem sizce fiyatına değer mi? Başka bir sisteme mi yönelmeliyim, yoksa indirimli hazır kasa mı beklemeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

0 alıcaksan alınır alternatifi yok gibi 2.elde çok daha uyguna gelir tabi ama 0 bu sonuçta

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Anakart upgrade edip aln. SSD değiştirmeye gerek yok pahalıya geliyo bu sistemdekiler. Sonra hariçten 1-1.3k ya güzel bi 1tb SSD alırsınız
0 alıcaksan alınır alternatifi yok gibi 2.elde çok daha uyguna gelir tabi ama 0 bu sonuçta
+800tllik msi b550 a proyla birlikte alınır
Teşekkürler. Anakartı yükselttim ve zaten elimde 250 GB M2 SSD var. 2-3 saat içerisinde stok tükenmezse sipariş edeceğim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,671
İsim
Kerem Çavuş
Teşekkürler. Anakartı yükselttim ve zaten elimde 250 GB M2 SSD var. 2-3 saat içerisinde stok tükenmezse sipariş edeceğim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
3 gündür bu fiyat stok tükenmez rahat ol ama yakında zam gelir :D

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
3 gündür bu fiyat stok tükenmez rahat ol ama yakında zam gelir :D
Valla hocam bende bu kasayı haftasonu araştırdım ve 27600'dü. KDV zammından sonra yükselir dedim ama azalmış. :D

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Ürünü anakartı MSI B550 A-PRO modele yükselterek satın aldım. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

yasko25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yasir Akkuş
Benimde kafam karışık yeni fp sistem gelir mi sizce?
yoksa bunu almak mı lazım?

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Benimde kafam karışık yeni fp sistem gelir mi sizce?
yoksa bunu almak mı lazım?
Valla hocam bu sistem haftasonu 27.600 civarındaydı ve fiyatlar uçuşa geçeceği kesin. Donanım Arşivi son videosunu da izleyebilirsiniz. Evet sistem gelebilir ve bu sistemden daha ucuza avantajlı bir sistem gelme ihtimali yok değil fakat kesin de değil. Belki daha yüksek bütçe, belki daha düşük bütçeli bir sistem gelecek. İstediğimiz bir sistem de gelebilir ama onuda yakalama ihtimalimiz var mı, stok biter mi, gibi sorunlar çıkıyor ortaya. Bunları düşünerekten ben sistemi sipariş ettim. Bu saatten sonrada pek araştırıp kafamı karıştırmayak istemiyorum.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,671
İsim
Kerem Çavuş
Valla hocam bu sistem haftasonu 27.600 civarındaydı ve fiyatlar uçuşa geçeceği kesin. Donanım Arşivi son videosunu da izleyebilirsiniz. Evet sistem gelebilir ve bu sistemden daha ucuza avantajlı bir sistem gelme ihtimali yok değil fakat kesin de değil. Belki daha yüksek bütçe, belki daha düşük bütçeli bir sistem gelecek. İstediğimiz bir sistem de gelebilir ama onuda yakalama ihtimalimiz var mı, stok biter mi, gibi sorunlar çıkıyor ortaya. Bunları düşünerekten ben sistemi sipariş ettim. Bu saatten sonrada pek araştırıp kafamı karıştırmayak istemiyorum.
En mantıklısı hayırlı olsun

Top Bottom