0 alıcaksan alınır alternatifi yok gibi 2.elde çok daha uyguna gelir tabi ama 0 bu sonuçtaArkadaşlar linkte gönderdiğim sistem sizce fiyatına değer mi? Başka bir sisteme mi yönelmeliyim, yoksa indirimli hazır kasa mı beklemeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Sistem Tavsiyesi
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7500f ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Anakart upgrade edip aln. SSD değiştirmeye gerek yok pahalıya geliyo bu sistemdekiler. Sonra hariçten 1-1.3k ya güzel bi 1tb SSD alırsınız
0 alıcaksan alınır alternatifi yok gibi 2.elde çok daha uyguna gelir tabi ama 0 bu sonuçta
Teşekkürler. Anakartı yükselttim ve zaten elimde 250 GB M2 SSD var. 2-3 saat içerisinde stok tükenmezse sipariş edeceğim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.+800tllik msi b550 a proyla birlikte alınır
3 gündür bu fiyat stok tükenmez rahat ol ama yakında zam gelirTeşekkürler. Anakartı yükselttim ve zaten elimde 250 GB M2 SSD var. 2-3 saat içerisinde stok tükenmezse sipariş edeceğim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
21di normalde abartı yükselttiler , fiyatı düşürmeleri normalValla hocam bende bu kasayı haftasonu araştırdım ve 27600'dü. KDV zammından sonra yükselir dedim ama azalmış.
Valla hocam bu sistem haftasonu 27.600 civarındaydı ve fiyatlar uçuşa geçeceği kesin. Donanım Arşivi son videosunu da izleyebilirsiniz. Evet sistem gelebilir ve bu sistemden daha ucuza avantajlı bir sistem gelme ihtimali yok değil fakat kesin de değil. Belki daha yüksek bütçe, belki daha düşük bütçeli bir sistem gelecek. İstediğimiz bir sistem de gelebilir ama onuda yakalama ihtimalimiz var mı, stok biter mi, gibi sorunlar çıkıyor ortaya. Bunları düşünerekten ben sistemi sipariş ettim. Bu saatten sonrada pek araştırıp kafamı karıştırmayak istemiyorum.Benimde kafam karışık yeni fp sistem gelir mi sizce?
yoksa bunu almak mı lazım?
En mantıklısı hayırlı olsunValla hocam bu sistem haftasonu 27.600 civarındaydı ve fiyatlar uçuşa geçeceği kesin. Donanım Arşivi son videosunu da izleyebilirsiniz. Evet sistem gelebilir ve bu sistemden daha ucuza avantajlı bir sistem gelme ihtimali yok değil fakat kesin de değil. Belki daha yüksek bütçe, belki daha düşük bütçeli bir sistem gelecek. İstediğimiz bir sistem de gelebilir ama onuda yakalama ihtimalimiz var mı, stok biter mi, gibi sorunlar çıkıyor ortaya. Bunları düşünerekten ben sistemi sipariş ettim. Bu saatten sonrada pek araştırıp kafamı karıştırmayak istemiyorum.