moskovada mı oturuyorsunBir link geldi bana vpn ile girdim linki bana atan kişi hesaplarını calabildigini söyledi kredi karti falan var telefonda böyle fotoğraf atti bana calabilirmi hesaplarimi
Kredi kartı var diyorumBak şu an çaldı.
Onlar ben değilim başkaları ben vpn ile girdimmoskovada mı oturuyorsun
bir şey olmazKredi kartı var diyorum
Onlar ben değilim başkaları ben vpn ile girdim
Bana hesapları aldım yüklenmesi uzun sürüyor diyorbir şey olmaz
korkma kardeşim bunlar kendini tehlikeli sanan küçük kardeşlerimiz iki dakika sonra tuvallette annne bittiiiii dicek korkmana gerek yokBir link geldi bana vpn ile girdim linki bana atan kişi hesaplarını calabildigini söyledi kredi karti falan var telefonda böyle fotoğraf atti bana calabilirmi hesaplarimi
korkutma amaçlı demiş çok umursama, şüpheliysen uçuş moduna al cihazınıBana hesapları aldım yüklenmesi uzun sürüyor diyor
Umarım öyledir babamın kredi kartı duruyor telefonda ccler böyle yapiliyor sanırım ondan korktum discord kullanıyorsanız bir şey sormak istiyorumkorkma kardeşim bunlar kendini tehlikeli sanan küçük kardeşlerimiz iki dakika sonra tuvallette annne bittiiiii dicek korkmana gerek yokayrı yeten bilgilerine dokunamaz en fazla evine sahte ihbar gönderebilir yaptığı kanun üzerinde suç eğer çalmaya çalışırsa zaten sonucunu silivride bulur
![]()
buyur kullanıyorum kardeşim yiyosa kredi kartına dokunsun haberlerde olmayan sıfatsız yüzünü görmek isteriz gerçi milletin midesi bulanamasın diye sansürlerlerUmarım öyledir babamın kredi kartı duruyor telefonda ccler böyle yapiliyor sanırım ondan korktum discord kullanıyorsanız bir şey sormak istiyorum
walterwhlte ekleyebilirmisinizbuyur kullanıyorum kardeşim yiyosa kredi kartına dokunsun haberlerde olmayan sıfatsız yüzünü görmek isteriz gerçi milletin midesi bulanamasın diye sansürlerler
bir şey olmaz hocamBir link geldi bana vpn ile girdim linki bana atan kişi hesaplarını calabildigini söyledi kredi karti falan var telefonda böyle fotoğraf atti bana calabilirmi hesaplarimi