Linux tavsiye ve .ne yapmalıyım

Metarda

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım yavaş oldugu için linux kurmak istiyorum ama dual boot mu yoksa windows 10 mu silip kurim
Daha önce hiç linux kullanmadim
dual boot kurarsam performans kaybedermiyim
windows 10 u başka bir bilgisayara kurmak için veya yeniden kurmak için kurulum dosyasını nasıl yedeklerim
linux kullananlardan tavsiye istiyorum

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım yavaş oldugu için linux kurmak istiyorum ama dual boot mu yoksa windows 10 mu silip kurim
Daha önce hiç linux kullanmadim
Başta dual boot şekilde kullanın sonra isterseniz tamamen geçersiniz.

dual boot kurarsam performans kaybedermiyim
Hayır, sadece diskten belli bir alan veriyorsunuz. Tabii eğer diskinizde 10-20 GB bir alan kalırsa yavaşlar.

windows 10 u başka bir bilgisayara kurmak için veya yeniden kurmak için kurulum dosyasını nasıl yedeklerim
Kurulum yaptıktan sonra WoeUSB ile yazdırma işlemi yapabilirsiniz.

Sisteminiz nedir? Dual boot bilgisayarı yavaşlatmaz sadece az bir alan kaybı yaşarsınız ki 15 GB çoğu dağıtım için yeterli olduğu düşünülürse pek de çok alan kaybedeciğinizi sanmıyorum. Linux Mint XFCE ya da Xubuntu kullanabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: kyoi
Sisteminiz nedir? Dual boot bilgisayarı yavaşlatmaz sadece az bir alan kaybı yaşarsınız ki 15 GB çoğu dağıtım için yeterli olduğu düşünülürse pek de çok alan kaybedeciğinizi sanmıyorum. Linux Mint XFCE ya da Xubuntu kullanabilirsiniz.
sistemim 4gb ram
intel i3
hard diskim 512 gb
bir sorum var
linux su kimler kullanır
ben bilgisayarım yavaş diye denemek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,056
Üyeler