Neler Yeni

Linux temalarını ve arkaplan resimlerini paylaşalım...

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,608
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
hocam çok güzel olmuş. aslında modern simgeler kullansanız çok güzel olabilir. dock olmadan kullanmak rahat oluyor mu ? bende kaldırmayı düşünüyorum ama çok alıştığım bir şey.
Simgelere baktımda bak bu tam uyumlu diyeceğim simgeye rastlamadım. Zaten sistem Dock'suz güzel.
İconları Panelin tam ortasına hizalamak dock dan iyidir zannimce. :)

1905

80+ Silver
Simgelere baktımda bak bu tam uyumlu diyeceğim simgete rastlamadım. Zaten sistem Dock'suz güzel.
İconları Panelin tam ortasına hizalamak dock dan iyidir zannimce. :)
ben biraz daha modern simgeleri sevdiğimden gözüme battı ama sade ve gayet hoş yapmışsınız. siz beğeniyorsanız gerisi boş.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,608
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Agalar aslında ben Windows'a dahada dişli bir rakip bekliyorum.

Mac ve Linux ne kadar iyi olsalar bile,
Program oyun çeşitliliği konusunda, altyapı yani driver silme kurma gibi zamanlarda sistemden bozulmadan alternatif görüntü almak gibi seçeneğin olması windowsu öne çıkaran özellikler.

Mesela geçen gün elime GT 630 kart geçti driver bulamadı linux. Terminalden kod felan yazdım Zorla driver gördürttüm menüde. Kurdum hopp siyah ekran. Ne illlah ettim silemedim driveri yeniden kuruluma mecbur kaldım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Tekin Ayber
Agalar aslında ben Windows'a dahada dişli bir rakip bekliyorum.

Mac ve Linux ne kadar iyi olsalar bile,
Program oyun çeşitliliği konusunda, altyapı yani driver silme kurma gibi zamanlarda sistemden bozulmadan alternatif görüntü almak gibi seçeneğin olması windowsu öne çıkaran özellikler.

Mesela geçen gün elime GT 630 kart geçti driver bulamadı linux. Terminalden kod felan yazdım Zorla driver gördürttüm menüde. Kurdum hopp siyah ekran. Ne illlah ettim silemedim driveri yeniden kuruluma mecbur kaldım
Driver konusunda üreticiler linux dağıtımlarına üvey evlat gibi bakıyor çünkü... En önemli sebep bu, gönüllüler olmasa idi linuxde driver sıkıntısı krizlere bile yol açardı. Baktılar linux dağıtımları baya ilgi görüyor, kenraından kenarından driver çıkarmaya başladılar ama yetersiz ve sadece yeni kartlar ve donanımlar için... Yani linux yazılımcılarının değil üreticilerin suçu ve günahı...! Kahrolsun bu faşist düzen :p

Top Bottom