mint bence dha guzel fedora da olabilir. Yeni ve eski surumunun cok da farki olmaz. 2 yil onceki surum bile sikinti cikarmaz.Fakat hangisi? Birde ubuntu 23 mü yoksa 22 mi?
performans farkı olurmu? ubuntunun tasarımı biraz daha hoşuma gitti masaüstü olarak windowstan farklı olsadamint bence dha guzel fedora da olabilir. Yeni ve eski surumunun cok da farki olmaz. 2 yil onceki surum bile sikinti cikarmaz.
Olmaz.performans farkı olurmu? ubuntunun tasarımı biraz daha hoşuma gitti masaüstü olarak windowstan farklı olsada
Kullanma.Selamlar, ilk defa Linux kullanacağım. Terminalle falan gram bilgim yok. Grafik arayüzlü ve kullanımı kolay bir dağıtım arıyorum. Aklımda şuanlık ubuntu ve mint var? Sizce hangi dağıtımı kullanmalıyım?
arch çok teknik bilgi istiyor hocam kurması falanda baya karışık. yoksa zaten cachyos aklımda benim.Ubuntu sakın kullanma. Win den farkı yok aşırı kasıntı sistem. CachyOS (arch) ile başlaya bilirsin.
ama neden?Kullanma.
Çoğu uygulamaya destek vermiyor Windows neden kullanmıyorsunuzarch çok teknik bilgi istiyor hocam kurması falanda baya karışık. yoksa zaten cachyos aklımda benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama neden?
Windowsu neden kullanmıyorsunuz sıkıldım diyorsan custom falan yaparsın linux kullanmak için bir sebep yokdual boot ile kullanıcağım. yazılım için daha iyi olduğunu duydum.