Neler Yeni

Modding Linux'tan Windowsa Geçerken Kurulum Sırasında SSD'yi Görmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
Merhabalar! Arkadaşım kendi PC'sine Linux kurmuş sonra sevmeyince geri Windows'a geçicekti ve benden yardım istedi ventoy ile gtp olarak yapmıştık sonra iso dosyasını usb belleğe attık ardından flash bellek ile boot ettiğimizde dili felan sordu devam ettik ama ardından diski bölme yerine geldiğinde hiçbir disk yok. Normalde intel rapid ile halledilir ama AMD işlemcili bir bilgisayarı var o yüzden olmaz diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız seviniriz

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Tam emin olmamakla beraber diskin formatının linuxe özel bir format olacağı için windowsun onu göremeyeceği geldi. Belki de alakasızdır bilmiyorum ama fikir vermek istedim. NTFS mi exfat mı nedir bi bakın isterseniz formatına

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam emin olmamakla beraber diskin formatının linuxe özel bir format olacağı için windowsun onu göremeyeceği geldi. Belki de alakasızdır bilmiyorum ama fikir vermek istedim. NTFS mi exfat mı nedir bi bakın isterseniz formatına
ventoy dan ayar mı yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya nasıl bakmalıyım

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
ventoy dan ayar mı yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya nasıl bakmalıyım
Sanırım onunla alakalı değil. Disk var ya diskin formatı ile alakalı olabilir. linux dediğin ubuntu mu kurdunuz

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular