Prime ye özel indirimden yararlanmak için ürün sayfasındaki kampanyaları kullana basıp aktif edin ve sepete 4 adet ekleyip ödeme adımına ilerleyin.
amazon.com.tr
amazon.com.tr
Son düzenleme:
Aferim sana ama bunu burada belirtme ihtiyacı niye duydun?Boykot
Boykot firması çünküAferim sana ama bunu burada belirtme ihtiyacı niye duydun?
Yahu nvidia sistem toplayıp kullanırken bunu söylemek nasıl bir çelişki? Her konuya boykot yazmanın manası ne? İlgi çekmeye çalışıyorsun orasını anladık ama kendinle çelişip komik duruma düştüğünün farkında bile değilsin. Bir de 4, 5 seferdir görüyorum, her yabancı markaya "boykot ürünü" yazıyorsun. Kim karar veriyor boykot ürün olup olmadığına? Ondan bundan duyup ya da kafana göre şu boykottur, bu boykottur yazmadan önce biraz araştırmanı tavsiye ediyorum. Lipton, İngiliz firma Unilever ve İskoçya menşelli, sahipleri iskoç kökenli bir çay markasıdır. Ne İsrail ile ne de siyonizm ile bağlantsı vardır. Sadece Lipton'un soğuk içecek bölümü Pepsico tarafından satın alınmıştır ve hazır soğuk çay içeceklerinde Lipton'un adını kullanma dışında bir bağlantısı yoktur. Yani aldığın kuru çayın parası Unilever'a, soğuk çay ise pepsico'ya gelir olarak gider. Pepsi ise çok ortaklıklı bir markadır, Pepsi hisse ile işleyen bir firmadır. Bu hisselere sahip her dinden ve ırktan insan mevcuttur. İstersen sen bile bu hisselerden satın alabilirsin. Pepsi'nin İsrail ile doğrudan bir bağlantısı yoktur. En büyük hissedarı %3.9 oranında hisseye sahibidir.Boykot firması çünkü
Unilever boykot nvidianın olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürlerYahu nvidia sistem toplayıp kullanırken bunu söylemek nasıl bir çelişki? Her konuya boykot yazmanın manası ne? İlgi çekmeye çalışıyorsun orasını anladık ama kendinle çelişip komik duruma düştüğünün farkında bile değilsin. Bir de 4, 5 seferdir görüyorum, her yabancı markaya "boykot ürünü" yazıyorsun. Kim karar veriyor boykot ürün olup olmadığına? Ondan bundan duyup ya da kafana göre şu boykottur, bu boykottur yazmadan önce biraz araştırmanı tavsiye ediyorum. Lipton, İngiliz firma Unilever ve İskoçya menşelli, sahipleri iskoç kökenli bir çay markasıdır. Ne İsrail ile ne de siyonizm ile bağlantsı vardır. Sadece Lipton'un soğuk içecek bölümü Pepsico tarafından satın alınmıştır ve hazır soğuk çay içeceklerinde Lipton'un adını kullanma dışında bir bağlantısı yoktur. Yani aldığın kuru çayın parası Unilever'a, soğuk çay ise pepsico'ya gelir olarak gider. Pepsi ise çok ortaklıklı bir markadır, Pepsi hisse ile işleyen bir firmadır. Bu hisselere sahip her dinden ve ırktan insan mevcuttur. İstersen sen bile bu hisselerden satın alabilirsin. Pepsi'nin İsrail ile doğrudan bir bağlantısı yoktur. En büyük hissedarı %3.9 oranında hisseye sahibidir.
Pepsi'nin İsrail'e 1 milyar dolar bağış yaptığına dair haber sadece bir söylentidir ve Türkiye çıkışlı bir haberdir ve yabancı haber ve basın kuruluşlarında böyle bir haber yoktur. Arapça haberler bile Türkiye çıkışlı, arapça dilinde haber yapan Türkiye kaynaklı sitelerdir. Paylaşılan eğlence videosu ise eski ve alakasız bir olay. Yahudi düğününde eğlenen kişiler kafasında o an buldukları pepsi şişesini kafasında dengede tutarak bir düğünü ya da özel bir bayramı dans ederek kutluyor. Manipülatör haberciler bunu "siyonistler pepsi'den aldıkları 1 milyar dolar bağışı kutluyorlar" diyerek algı çalışması yapmışlar.
Ayrıca siz önce doğrudan İsrail ordusuna ve İsrail devletinin kurduğu yardım kuruluşlarına birinci elden 15 milyon doları hibe den Nvidia'nın ürünlerini boykot etmeyi bir düşünüp taşının derim.
Hadi canım buradan snaa ekmek çıkmazBoykot firması çünkü
Kimseye çıkmasın zaten hedef oHadi canım buradan snaa ekmek çıkmaz
Güzel indirim de liptonun çayı kokuyor aga yaPrime ye özel indirimden yararlanmak için ürün sayfasındaki kampanyaları kullana basıp aktif edin ve sepete 4 adet ekleyip ödeme adımına ilerleyin.
amazon.com.tr
Kesin bilmiyosundur Nvidia filistinin zaten bilmeyen yokturUnilever boykot nvidianın olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
Senin için değerli benim için değersiz düşüncelerin için teşekkür ederimKesin bilmiyosundur Nvidia filistinin zaten bilmeyen yoktur