Güvenilir dostum. Hayırlı olsun bende oradan aldım.Arkadaşlar başlıktaki sıvı soğutucuyu sipariş verdim inventus sitesinden siparişi verdim güvenilir bir site mi sponsorlar sanırım arctic ile ?
Hayırlı olsun. Bende oradan aldım hiç bir sorun olmadan geldi 2 günde gelmişti sanırım aktif olarak kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.Arkadaşlar başlıktaki sıvı soğutucuyu sipariş verdim inventus sitesinden siparişi verdim güvenilir bir site mi sponsorlar sanırım arctic ile ?
Çok iyi bir sıvı soğutucu dediler herkes o yüzden aldım dostum çok teşekkür ederimGüvenilir dostum. Hayırlı olsun bende oradan aldım.
Sessiz uzun ömürlü bakalım deneyip göreceğiz.Çok iyi bir sıvı soğutucu dediler herkes o yüzden aldım dostum çok teşekkür ederim![]()
Sanada hayırlı olsun güle güle kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
@LaZz61 Zoko king kasam var sığar mı yukarısına rahatlıkla dostum ? 360mm olduğu için biraz büyük oluyor.
Benim kasam destekliyor gözüküyordu biraz zorlandım öyle sığdı kasanıza muhtemelen sığar.Sanada hayırlı olsun güle güle kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
@LaZz61 Zoko king kasam var sığar mı yukarısına rahatlıkla dostum ? 360mm olduğu için biraz büyük oluyor.
hangi kasadan kullanıyosunuz hocam benim zoko king kasa akvaryum olduğu için büyük görünüyor ama sığar mı orasıda ayrı şüphelendiriyorBenim kasam destekliyor gözüküyordu biraz zorlandım öyle sığdı kasanıza muhtemelen sığar.