Neler Yeni

Lisans Mezunuyum Askerliğimi Tekrardan Nasıl Ertelerim?

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Tan
Merhaba arkadaşlar,1 yıl önce lisans mezunu oldum ve mezun olduktan 2 yıl sonraki askerlik vazifesi seneye geliyor fakat ben kariyerim için kurumsal sınavlara hazırlanıyorum ve bunlar ciddi manada çakışıyor; yani seneye atansam askerlik sebebiyle görevime başlayamıyorum ve görevim sona eriyor. Bedelli için şu an elimde para yok; ikinci üniversite, açık öğretim veya tekrardan yks girip lisans-ön lisans tercih etmek askerlik için erteleme sebebi mi, yok mu bunun bir çözümü?
Çürük raporu al gibi manasız önerilerde bulunmayın, sağlığımda bir problem yok.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,452
İsim
Volkan
Merhaba arkadaşlar,1 yıl önce lisans mezunu oldum ve mezun olduktan 2 yıl sonraki askerlik vazifesi seneye geliyor fakat ben kariyerim için kurumsal sınavlara hazırlanıyorum ve bunlar ciddi manada çakışıyor; yani seneye atansam askerlik sebebiyle görevime başlayamıyorum ve görevim sona eriyor. Bedelli için şu an elimde para yok; ikinci üniversite, açık öğretim veya tekrardan yks girip lisans-ön lisans tercih etmek askerlik için erteleme sebebi mi, yok mu bunun bir çözümü?
açık öğretim çak geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ferhat uzun
Lisans mezunu olduğun için tekrar önlisans yada lisans okuyarak tecil edemezsin. Yüksek lisansa geçmen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Barış Seyhan
4 senelik aciga girersen kafadan 4 yil ertelemis oluyorsun, yetmez dersen dersleri birakip uzatabilirsin. her donem para yatiriyorsun uzayinca odeyecegin para da katlaniyor. sinavlari yuz yuze oluyor
Daha önce lisans bitirdiği için sadece yüksek lisansla uzatabilir. Lisans veya önlisans bölümüne kayıt olursa tecil uzamaz.

Top Bottom