Neler Yeni

Lisansli Sporcu Olmanin Faydalari Nelerdir?

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Arkadaşlar Yüzmeye Başlıyorum Yarın 1Yillik 1Eğitim Olacak Ve Bu Süreç İçerisinde Lisansım Da Olacakmis Bir Süre Sonra

Benim Bildiğim Bir Ajantaj Yani Hocanin Dedigi Bir Avantaj Üniversite Sinavinda Kazanamasam Bile Lisansim Oldugu İcin Polis Yuksek Okuluna Girebiliyormusum

Ayriyetten 1yillik Egitim Oldugu İcin Millilik İcin De adim Olacakmis Gecen Sene 50Metreyi 5Dk De yuzenler Milli Olabilmis

Sorum Sudur Lisansli Olmanin Yararlari Nedir Ayriyetten Milli Olmanin??

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
3 yıldır lisanslıyım bir faydasını görmedim. :) Üniversite'de faydası olacak mı bilmiyorum ama Milli olunca baya kolaylık sağlıyor sana. Üni yerleşmesi olsun, maaş da bağlanıyor.

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
Kardeşim amatör şekilde lisansı olmanın bir faydası yok. Üniversite dediğin BESYO sanırım her okulun sınava girerken kendi koyduğu prosedürler vardır. Bazı okullar şu kadardır amatör lisanslı olmanı ek puan verir der bazıları profesyonel lisans ister bu okuldan okula değişir.Polis okulu olarak lisans ile ilgili hiç bir şey duymadım. Millilik konusu da şöyle oluyor Milli olmak demek Milli takımın idmanlarına gitmek veya kampına katılmak demek değildir. Milli sporcu olarak sadece Milli Takımların katıldığı profesyonel yarışmalar demek o zaman Milli olduğunda BESYO okullarında ayrı bir şekilde Milli kontejanlar oluyor onlara başvuru yapabiliyorsunuz. BESYO haricinde bir üniversitede lisanslı sporcunun bir ifadesi yoktur maalesef.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 yıldır lisanslıyım bir faydasını görmedim. :) Üniversite'de faydası olacak mı bilmiyorum ama Milli olunca baya kolaylık sağlıyor sana. Üni yerleşmesi olsun, maaş da bağlanıyor.
Peki Yüzmenin faydalari nelerdir?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Ben 8.sınıf ve lise 1 de lisanlı güreşçiydim madalya da kazanıyordum. Gençlik ve spor bakanlığının yaptığı geziler oluyordu. Bedava oluyordu ama herkesi almıyolardı bide bir kere katılan 2.ye zor katılıyordu. Ben her seferinde başvuruyordum kabul ediliyordum madalyalarımı falan gösteriyordum hemen gönderiyorlardı lisanlı sporcu olduğum için :D Bi ara kendileri bide çağırıyordu şurda gezi var gelmek ister misiniz diye

Top Bottom