Erda Yıldırım
80+ Gold
Mesela almancadan 40 aldım sözlümde 50 sınıfta ı kalırım ne olur
Ben matematikten 40 aldım ama hoca ile aram çok iyi idi sözlüye 60 verdi aram çok iyiydi.sınıf ta değil dersten kalırsınız
hocalarla aranızı iyi tutun yoksa benim gibi 68 alıp hoca 20 girip dersten kalırsınız
Bizde hoca kağıtları veriyor almancada qwwwewewewrwweqweweMesela almancadan 40 aldım sözlümde 50 sınıfta ı kalırım ne olur
Ben matematik coğrafya ve tarih dersinden kaldım ama sorumluluk sınavı diye bir şey duymadım bir şey olur mu?Dersten kalırsın sınıfta değil. Dersten kalırsan da yazın sorumluluk sınavı oluyor, telafi sınavı gibi bir şey. Ona giriyorsun, yine geçemezsen geçene kadar girme hakkın var. Sadece iki tane mi ne baraj dersi olması lazım, o derslerden kalınca sınıfta da kalırsın lakin bence bu sene sınıfta kalma olmaz.
Geçen sene mi kalmıştın?Ben matematik coğrafya ve tarih dersinden kaldım ama sorumluluk sınavı diye bir şey duymadım bir şey olur mu?
EvetGeçen sene mi kalmıştın?
Ben mattan 35 almıştım hoca sözlüyü 85-85 girmiş bi derse bile katılmamıştım uzaktan eğitimde. Mat ortalamam 68geldi genel ortalamamda 4puan civarı arttı.sınıf ta değil dersten kalırsınız
hocalarla aranızı iyi tutun yoksa benim gibi 68 alıp hoca 20 girip dersten kalırsınız