Neler Yeni

Lise 10.sınıf devamsızlık silebilirmiyim.

ReDanger

80+ Bronze

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Eğer devamsızlıklarını yapalı 1 ay falan olduysa silmeyebilirler. Benim 10 gün özürsüz devamsızlığım var en sonuncusunu 1 ay önce yaptım bu yüzden silmediler hiç, yarım gün daha devamsızlık yaparsam sınıfta kalıcam.

KlausM

80+ Silver
hocam müdürle baban konuşursa silerler de bisi sorcam 50 km çok değil mi yakınlarda baska okul yokmuydu?

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Merhaba öncelikle. Özürsüz 19,5 Özürlü 14.5 devamsızlığım var. Devamsızlıklarımı bilerek yapmadım, okulla ev arasında yaklaşık 50km var okula en erken gelebileceği saatlerde geliyorum ama derse tam vaktinde yetişme imkanım yok. Okul başında müdür yardımcısı ile babam konuşmuştu, gelsin demişti devamsızlık sıkıntı olmaz demiş. Şimdi toplam 34 devamsızlığım var, 8 günü geç gelmelerin toplamında oldu. Yarın babam gelip konuşacak 4 gün özürlüden silmeleri yeterli olur geri kalanıda özürsüzden özürlüye geçirebilirim. 4 günü sizce silerlermi?
Silme yok normalde ama Müdür Yardımcısı yardımcı oluruz demişse yardımcı olur bir şekilde umarım

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,974
İsim
Oğuz Oğuz
Aga yanlislikla repledim silme yok gorunce gecirme oldugunu sonradan anladim ins uyari yemessin admin reddeder kb

Edit: silme yok ozursuzu ozurluye gecirebilirsin sadece
:peeposad::peeposad::peeposad:

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Eminmisiniz hocam. Çünkü 10 kişi silersin dedi Bi siz silemezsin dediniz. Silen Bi kişi bile varmış.
Silmesi aslında doğru bir şey değil seni nöbetçi faaliyet felan yazması ama yapar büyük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,978
Üyeler
160,625
Son üye
kevkeb81
Top Bottom