Aga yanlislikla repledim silme yok gorunce gecirme oldugunu sonradan anladim ins uyari yemessin admin reddeder kbSilemezsin. Silme diye bir şey yok çünkü.
Silme yok normalde ama Müdür Yardımcısı yardımcı oluruz demişse yardımcı olur bir şekilde umarımMerhaba öncelikle. Özürsüz 19,5 Özürlü 14.5 devamsızlığım var. Devamsızlıklarımı bilerek yapmadım, okulla ev arasında yaklaşık 50km var okula en erken gelebileceği saatlerde geliyorum ama derse tam vaktinde yetişme imkanım yok. Okul başında müdür yardımcısı ile babam konuşmuştu, gelsin demişti devamsızlık sıkıntı olmaz demiş. Şimdi toplam 34 devamsızlığım var, 8 günü geç gelmelerin toplamında oldu. Yarın babam gelip konuşacak 4 gün özürlüden silmeleri yeterli olur geri kalanıda özürsüzden özürlüye geçirebilirim. 4 günü sizce silerlermi?
Sorun yok hocam. Canınız sağolsunAga yanlislikla repledim
Aga yanlislikla repledim silme yok gorunce gecirme oldugunu sonradan anladim ins uyari yemessin admin reddeder kb
Edit: silme yok ozursuzu ozurluye gecirebilirsin sadece
Silmesi aslında doğru bir şey değil seni nöbetçi faaliyet felan yazması ama yapar büyük ihtimalEminmisiniz hocam. Çünkü 10 kişi silersin dedi Bi siz silemezsin dediniz. Silen Bi kişi bile varmış.