ben de elektrikteyim hangı şirketmiş o yaBazı şirketler fazla para verebiliyor ama seni işçi gibi çalıştırıyolar bizim okulda bı tane abi 12 k alıyodu elektrikde
Bizim okulun orda fabrika var bitane orasıdırben de elektrikteyim hangı şirketmiş o ya![]()
Hocam yaz stajı yapmaktayım. Devamsızlık yapılmadığı zaman 5750 lira yatıyor. Ben 1 gün devamsızlık yaptım 5500 yattı. Fakat 9 aylık stajda belki daha az verirler. Bir bilgim yok.arkdaşlar merhaba stajer ücreti ne kadar acaba ? bazı yerlerde yüzde 30 alınacak dıyordu ama sımdı baktıgımda 5700tl yani yüzde 50si olarak gözüküyor doğru mu bu bilgi sahibi olan var mı
ben meslek lisesine gidiyorum bu sene staj görücem asgari ücretin 3 de 1 maaş alıcam hesaplıyorum 3800 Tl ye denk geliyor ama internette de 3/1 diyor ama 3420 tl diyor nasıl oluyor anlamaımarkdaşlar merhaba stajer ücreti ne kadar acaba ? bazı yerlerde yüzde 30 alınacak dıyordu ama sımdı baktıgımda 5700tl yani yüzde 50si olarak gözüküyor doğru mu bu bilgi sahibi olan var mı
Neden 5700tl yazıyor ki?Stajer maaşı 3420 TL
Hocam siz atp misinizHocam yaz stajı yapmaktayım. Devamsızlık yapılmadığı zaman 5750 lira yatıyor. Ben 1 gün devamsızlık yaptım 5500 yattı. Fakat 9 aylık stajda belki daha az verirler. Bir bilgim yok.
O neHocam siz atp misiniz