Bu doğrumu?5 gün devamsızlık sınırı kalktı artık 5 günü geçsede belge alirsin
Bana hamal demenKanka seninkinden iyi pc topladım, macbookta aldım senin ne zoruna gitti anlamadım ki
doğruBu doğrumu?
Hamallık kötü değil kirwem kızma alınma. Ben 2 sene yaptım.Bana hamal demen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hamallık yapacak kadar düşmedim belli bir itibarım var anladın mı ?Hamallık kötü değil kirwem kızma alınma. Ben 2 sene yaptım.
Devamsizligim tam 26.5 gun sinifta kaliyorum yinede bugun sabah hava buz gibiydi 1 sene daha okurum bu sabah gitmem diye yattim uyudum ne buyuk dertler varArkadaşlar 1. ve 2. dönemin toplamı 5 gün, babam belge alamazsam beni döver hatta okuldan bile aldırır ne yapmalıyım çok panikledim yardım edin lütfen
Biz okuyup adam olcaz dayıoğluDevamsizligim tam 26.5 gun sinifta kaliyorum yinede bugun sabah hava buz gibiydi 1 sene daha okurum bu sabah gitmem diye yattim uyudum ne buyuk dertler var
Bi şurdan silip kaybolup gidermisin İtibarın olsa olsa senin bu forumdaki 764 reaksiyonundur Allahın asosyali Allah sana akıl fikir versin. Umarım baban seni okuldan alır sanayi köşelerinde hamallık yaparak hayatını idame ettirisin vasıfsız herif A:SDASdBen hamallık yapacak kadar düşmedim belli bir itibarım var anladın mı ?
Höö devam etBi şurdan silip kaybolup gidermisin İtibarın olsa olsa senin bu forumdaki 764 reaksiyonundur Allahın asosyali Allah sana akıl fikir versin. Umarım baban seni okuldan alır sanayi köşelerinde hamallık yaparak hayatını idame ettirisin vasıfsız herif A:SDASd
Olm babana dicen alt ustu bi kagit parcasi onemli olan genel ort. Hatta ben bi dersten kaldim ekstradan totalde 12 gpn devamsizligim vardi diye tesekur belgesi alamadim acikca hicde umrumda degilArkadaşlar 1. ve 2. dönemin toplamı 5 gün, babam belge alamazsam beni döver hatta okuldan bile aldırır ne yapmalıyım çok panikledim yardım edin lütfen
Durduk yere adama salça oluyosun sonra kendi açtığı konusundan kovuyorsun. Bilgisayar almışsın felan paran var onu mu söylemeye çalışıyorsun? Eğer öyleyse dolaylı yoldan anlatmaya çalışma banka uygulamasına gir ekran görüntüsü at benim param var yaz. Böyle saçma sapan konuşacaksan hiç konuşma embesil.Bi şurdan silip kaybolup gidermisin İtibarın olsa olsa senin bu forumdaki 764 reaksiyonundur Allahın asosyali Allah sana akıl fikir versin. Umarım baban seni okuldan alır sanayi köşelerinde hamallık yaparak hayatını idame ettirisin vasıfsız herif A:SDASd
Yazık kafanaBi şurdan silip kaybolup gidermisin İtibarın olsa olsa senin bu forumdaki 764 reaksiyonundur Allahın asosyali Allah sana akıl fikir versin. Umarım baban seni okuldan alır sanayi köşelerinde hamallık yaparak hayatını idame ettirisin vasıfsız herif A:SDASd