Neler Yeni

Lise devamsızlığım tam 5 gün ne yapmalıyım ?

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Kanka seninkinden iyi pc topladım, macbookta aldım senin ne zoruna gitti anlamadım ki :D

pc ustasi1

80+ Silver
Kanka seninkinden iyi pc topladım, macbookta aldım senin ne zoruna gitti anlamadım ki :D
Bana hamal demen
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğru
Ekran görüntüsü 2024-03-22 154744.png

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,698
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar 1. ve 2. dönemin toplamı 5 gün, babam belge alamazsam beni döver hatta okuldan bile aldırır ne yapmalıyım çok panikledim yardım edin lütfen
Devamsizligim tam 26.5 gun sinifta kaliyorum yinede bugun sabah hava buz gibiydi 1 sene daha okurum bu sabah gitmem diye yattim uyudum ne buyuk dertler var

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Uygunsuz Dil
Ben hamallık yapacak kadar düşmedim belli bir itibarım var anladın mı ?
Bi şurdan silip kaybolup gidermisin :D İtibarın olsa olsa senin bu forumdaki 764 reaksiyonundur Allahın asosyali :D Allah sana akıl fikir versin. Umarım baban seni okuldan alır sanayi köşelerinde hamallık yaparak hayatını idame ettirisin vasıfsız herif A:SDASd

pc ustasi1

80+ Silver
Bi şurdan silip kaybolup gidermisin :D İtibarın olsa olsa senin bu forumdaki 764 reaksiyonundur Allahın asosyali :D Allah sana akıl fikir versin. Umarım baban seni okuldan alır sanayi köşelerinde hamallık yaparak hayatını idame ettirisin vasıfsız herif A:SDASd
Höö devam et

Ceasar123

80+ Silver
Şu tarz bi sohbet ortamı dönüyor;
1711132040306.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mustafa
Arkadaşlar 1. ve 2. dönemin toplamı 5 gün, babam belge alamazsam beni döver hatta okuldan bile aldırır ne yapmalıyım çok panikledim yardım edin lütfen
Olm babana dicen alt ustu bi kagit parcasi onemli olan genel ort. Hatta ben bi dersten kaldim ekstradan totalde 12 gpn devamsizligim vardi diye tesekur belgesi alamadim acikca hicde umrumda degil

Golf 4 R32

80+ Silver
Durduk yere adama salça oluyosun sonra kendi açtığı konusundan kovuyorsun. Bilgisayar almışsın felan paran var onu mu söylemeye çalışıyorsun? Eğer öyleyse dolaylı yoldan anlatmaya çalışma banka uygulamasına gir ekran görüntüsü at benim param var yaz. Böyle saçma sapan konuşacaksan hiç konuşma embesil.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Yazık kafana

Top Bottom