Böyle kamillerle muhattap olmak bile istemiyorum ama kaşınıyolar işte...Durduk yere adama salça oluyosun sonra kendi açtığı konusundan kovuyorsun. Bilgisayar almışsın felan paran var onu mu söylemeye çalışıyorsun? Eğer öyleyse dolaylı yoldan anlatmaya çalışma banka uygulamasına gir ekran görüntüsü at benim param var yaz. Böyle saçma sapan konuşacaksan hiç konuşma embesil.
Biz olmicaz mi birader neyi ima ediyorsun devamsizligini ozurluye gecirebilecegini dahi bilmiyorsun ders disi bisiler ogrenin biraz hayat okuldan derslerden ibaret degilBiz okuyup adam olcaz dayıoğlu
Doğruya doğru haklısın.Biz olmicaz mi birader neyi ima ediyorsun devamsizligini ozurluye gecirebilecegini dahi bilmiyorsun ders disi bisiler ogrenin biraz hayat okuldan derslerden ibaret degil
Dostum hakaret olsun diye demedim yanlis anlama ama inek gibi ders calisip aileni mutlu etmek icin onlarin istedigi meslek icin calismanin cok bi anlami yok sonuc olarak o meslegi yapacak ve hayatina devam edecek olan sensin dunyadan bir haber kalip sadece derslerle ilgilenmenin bi faydasi yok senin onlarca yil calisip girdigin uniye bi multeci yada yabanci sadece Türkçe dilini ogrendi diye girecek (bkz ornekleri var fazlaca) biraz hayati ogrenmeni tavsiye ederim 3 yildir 29.5 devamsizlikla geciyorum arkadaslarimla okuldan kacip okeye gittigimde oldu sabah okula diye cikip besiktas taksim gezdigimde ama ortlamam 86 idi (iyi kopya cekerim)Doğruya doğru haklısın.
Bizde gerekmiyor bahaneTeşekkürler. Eğer babam gidip devamsızlığı izinliye çevirirse belli bir bahanesi olması gerekir mi ?