Halk eğitim merkezinden diye biliyorum.İnternetten ulaşamıyormuyum illa okula gidip almam mı lazım anlamadım bi türlü.
2 temmuzdan itibaren okul müdüründen alınabilecek yazıyor bu sitede.Açık öğretim için değil mi o ama
Haber siteleri boş şeyler yazıyor okul müdürlüğüne gitmeden ileri bir tarihte mesela seneye alamıyormuyum2 temmuzdan itibaren okul müdüründen alınabilecek yazıyor bu sitede.
Lise diploması ne zaman verilecek? 2021 Ortaokul diploması nasıl alınır? Lise mezuniyet belgesi sorgulama e-Devlet! - Eğitim Haberleri
Eğitim Haberleri - Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki yaklaşık 18 milyon öğrencinin dijital karneleri geçt...www.cnnturk.com
Onun hakkında pek bilgim yok,e-devletten baktın mı ?Haber siteleri boş şeyler yazıyor okul müdürlüğüne gitmeden ileri bir tarihte mesela seneye alamıyormuyum
Okuldan alabilirsin sadece diplomayı, internetten aldıkların öğrenim belgesi olur ve diploma niteliğinde sayılır. Fakat asıl diplomayı okuldan alırsın ve bir daha çıkarttıramazsın.İnternetten ulaşamıyormuyum illa okula gidip almam mı lazım anlamadım bi türlü.
Mezuniyet belgesi diye geçici bir belge gösteriyor diploma yokOnun hakkında pek bilgim yok,e-devletten baktın mı ?
Seneye çıkartma şansım var mıOkuldan alabilirsin sadece diplomayı, internetten aldıkların öğrenim belgesi olur ve diploma niteliğinde sayılır. Fakat asıl diplomayı okuldan alırsın ve bir daha çıkarttıramazsın.
Zaten çıkmış olarak duruyor okulda. Ne zaman alacağını sen bilirsin.Seneye çıkartma şansım