Neler Yeni

Lise Giriş Sınavı rezaleti*

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Sıktı artık şu sınav zordu muhabbetleri.
Zorsa biz napabiliriz? Çalışmayana tabii zor. LGS rezaleti diye konu açmak ayrı komik.
Lgs rezaleti diyince girdim konuya valla click bait olmuş başlık :D

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tonguç'un videosunu izledim. Matematik ve Sözel geçen seneye göre çok kolay. Fende geçen seneye göre daha fazla bilgi gerektiren sorular var. Keşke bir sene sonra doğup 2021 sınavına girseydim. ☹
keşkeeee

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Oğuz Çetinkaya
Instagram
oguzcetinkayaaa
Discord
NotOGUZC #1038
Aga o kadarlıkta olsun yani bi zahmet. Kolay sorarlarsa da berbat bir sınav olur. Belirleyicilik özelliği kalmaz.
aga benim derdim kolay ya da zor olması değil 2018 misali oldu sayısal galibaa yine 440 puanlarla fen lisesi alacaklar

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Dostum neredeyse her sene böyle. MEB'in huyu bu. Geçen sene sınav sonrası çoğu kişi ağladı ve isyan etti. Ama birçoğu da istedeiği yere yerleşti. Hayatın sonu değil. Üniversite sınavına iyi hazırlanmaya başarırsan en iyi fen liseliden pek farkın kalmaz.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Matematiğiniz önceki 3 seneye göre çok daha kolaymış.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
geçen sene ben girdim bende aynı şeyi söyledim benden bir yaş küçük tanıdıklarım sizinki kolay sadece ilk dönemden falan oldununz dedi dalga geçti umarım anlamışlardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Matematiğiniz önceki 3 seneye göre çok daha kolaymış.
bende öyle duydum

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bunu çoğu başarısız kişi diyor ama bugünkü sınav yeni nesil soruların ve verilen örnek soruların aksine bambaşka bir formda çıktı. Bugün sınava giren çoğu kişi de bana katılacaktır fen soruları yeni nesilden bağımsız ve bambaşka bir nesil olarak karşımıza çıktı. Türkçe gereksiz fazla dikkat gerektiriyordu ve örnek sorulardan kat ve kat daha kısaydı. Matematik ise gereğinden fazla zordu.

BELKİ BU SÖZLER AYNI GİBİ GELEBİLİR AMA KİTAPÇIKLAR YAYINLANINCA GÖRECEKSİNİZ BU SENEKİ SINAV DİĞERLERİNE GÖRE AŞIRI ANORMALDİ
Bundan ziyade neden matematik?
Evet matematik çoğu dersten önemli ama sözel öğrenciye matematik ile ayırt etmezsin .
İşte neden sadece matematik sorun bu.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Her sene giren herkes yok şöyle böyle MEB böyle yapmış şöyle yapmış diyor. Ben geçen sene girdim ve hiçbir soruda sıkıntı göremedim. Sorular gayet açıktı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam ona bakarsan ben 10.sınıfım şu anda 8ci sınıfta bende örnek soruları çözüyordum ama benzeri çıkmadı :d hiç
Aslınca ben çok pasparlak değildim ama aslında sorular o kadar zor değilmiş hatta kopya bile vermişler.
Zor olan işte biz alışmışız bunu yap şunu yap diye ama bu sorular sana metnin içinden o soruyu buldurtmaya yönelik bu yüzden zorlanıyoruz aslında zor değil biz alışkın değiliz.

Top Bottom