Komando41.
80+ Silver
12kalma yok sorumlu oluyosun 1.sınıfa kadar geçme hakkın var
12kalma yok sorumlu oluyosun 1.sınıfa kadar geçme hakkın var
Sınav olmadıktan sonra sınıfta kalma nasıl olsun zaten? İşte hem sınav var hem de kalma yok işte, öyle biliyorum ben.Hocam sınav varsa kalma da vardır mantıken
baraj ders sadece edebiyat dostum2 dil baraj ders oluyor (Sende Almanca büyük ihtimal)
Bu 2 baraj ders (Edebiyat ve Almanca) notu 50 ve üstü olmaz ise 12. Sınıf bitene kadar sorumluluk sınavlarına girmek zorundasın yoksa diploma alamazsın.
Bunun dışında bu 2 dersten geçersen ve ortalaman 50 üstü ise sınıf atlıyorsun.
hayır.Tytde çıkmıyor mu?
bu dediğim edebiyst içinkalma yok sorumlu oluyosun 1.sınıfa kadar geçme hakkın var
Alıntıyı görüntüle
Son bu sınavlar kaldı matematik sınavı iyi geçti ama sorun işte burada ( En önemli ders edebiyatmış o yüzden edebiyata fazladan çalışıyorum)
Benim merak ettiğim bunlardan hangilerinden kötü not alırsam sınıfta kalırım bunun barajı,sınırı var mıdır mesela almancayı hiç sevmedim zar zor anlıyorum düşük alırsam bir şey oluyor mu, bugün birde seçmeli ingilizce sınavı olduk onuda 2 dakikada kağıdı karaladım verdim hocaya ( Kağıdı karalayıp verdim derken hepsini cevapladım sorular kolay) lise hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim hiç bir şey bilmiyorum
Edebiyatımın güzel olduğunu düşünüyorum videolarda falan sorularda hepsini anlıyorum tekrar videolarıda öyle sadece bazı yerleri çalışmam lazım mesela ilk edebiyat yazarlarıedebiyatta kalırsan başın ağrır edebiyata yoğunluk ver edebiyat baraj ders eğer kalırsan sonraki sene 9.sıınf edebiyat sınavında 50 üstü Alman gerekir sınava girersin ama sözlülerle yırtarsın bu sene.
Türkçe çıkıyor sadece bildiğim.Tytde çıkmıyor mu?
404 ErrorSınav olmadıktan sonra sınıfta kalma nasıl olsun zaten? İşte hem sınav var hem de kalma yok işte, öyle biliyorum ben.
baraj ders sadece edebiyat dostum
2 baraj olması gerek diye biliyorum.
Anadolu ve imamhatip için Dil (Almanca, Arapça)
Meslek liseleri için bölüm (Mesleki gelişim)
Oluyor 12 okuyorum benim zamanımda böyle idi Valla. D
şuan böyle değil sadece edebiyat baraj ders2 baraj olması gerek diye biliyorum.
Anadolu ve imamhatip için Dil (Almanca, Arapça)
Meslek liseleri için bölüm (Mesleki gelişim)
Oluyor 12 okuyorum benim zamanımda böyle idi Valla. D