Lise Hayatım İçin Tavsiyeler Arıyorum

Reaksiyon skoru
103
Arkadaşlar merhaba ben ortaokul 5 den beri sınıf arkadaşlarım olsun diğer şubeler olsun beni herdk zorbalıyorlardı bende bu yüzden dersleri boşladım ve bu sene liseye geçtim 1 sene geç başlamıştım neyse ben sayısal'ı yapamıyorum sözeli yapabiliyorum annemle vs konuştum okumak zorunda değilsin dedi git çalış dedi ablam 2 senedir yks giriyo 2sindede açıkta kaldı sizce okumak mı çalışmak mı kafam çok karıştı ortaokuldayken çok rehber hocasıyla müdürle konuştum hiç el atmadılar dişimi bile kırmışlardı benim moralim 0a düştüğü için derslerde gitti lisede çok zorlanıcam sizce ne yapayım? (eklemeyi unuttum onu üniversite için dedi

Kendini ezdirme çok kaşınıyorsa çak 2 tane aklı yerine gelsin bana da öyle yaparlardı bu yöntemle düzeldim

Meslek liseli, en popüler bölümleri oku

Lise baya zor ortaokula göre dersler falan asıl onun dışında zorbalık konusuna gelirsek lisede daha beter zorbalanabilirsin ortaokuldaki gibi en azından saf çocukluk ortamı yok insanlar daha fena ama bunun üstesinden sessizliğini bozarak çok rahat gelebilirsin canını sıkma kötü alışkanlık edinenler çok oluyor örnek sigara onlara hiç bulaşmamaya çalış bilmiyorum gerçi belki şuandada içiyorsundur içmiyosan diye dedim

Lise baya zor ortaokula göre dersler falan asıl onun dışında zorbalık konusuna gelirsek lisede daha beter zorbalanabilirsin ortaokuldaki gibi en azından saf çocukluk ortamı yok insanlar daha fena ama bunun üstesinden sessizliğini bozarak çok rahat gelebilirsin canını sıkma kötü alışkanlık edinenler çok oluyor örnek sigara onlara hiç bulaşmamaya çalış bilmiyorum gerçi belki şuandada içiyorsundur içmiyosan diye dedim
içmiyorum hocam söz verdiydim aileme 6 7 yaşındayken halada içmiyorum sadece içenlerle ara sıra yanında oturuyorum oda belki azda olsa zarar vermiştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sene zaten spora başlamayı düşünüyorum yaşıtlarıma göre acayip güçsüzüm çünkü

Hocam rehberlik hocasına sordum seni orda çok pis ezerler dedi yaşıma göre bi tık ince ve duygusalım kilom baya az zargana gibi bişeyim

Zargana gibi çocukların yumrukları daha fazla can yakar. Kim bir şey diyorsa çak 1 tane kendine gelsin. Okumak içinde yoksa gir bir işe çalış, en kötü açıktan bitirirsin liseyi.

Zargana gibi çocukların yumrukları daha fazla can yakar. Kim bir şey diyorsa çak 1 tane kendine gelsin. Okumak içinde yoksa gir bir işe çalış, en kötü açıktan bitirirsin liseyi.
Valla şu ilk seneyi bi geçireyim ailemle konuşurum ama açıktan okumak için kural yokmu sebep falan bende varda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gecen sene 40kgydım full pc basında oldugum icin ağzıma tıkıcak bişeyler arıyordum 1 senede sadece 15kg aldım ondanda 5kg dustum suan 50kgyım bendemi gariplik var anlamadım hala ipinceyim

Arkadaşlar merhaba ben ortaokul 5 den beri sınıf arkadaşlarım olsun diğer şubeler olsun beni herdk zorbalıyorlardı bende bu yüzden dersleri boşladım ve bu sene liseye geçtim 1 sene geç başlamıştım neyse ben sayısal'ı yapamıyorum sözeli yapabiliyorum annemle vs konuştum okumak zorunda değilsin dedi git çalış dedi ablam 2 senedir yks giriyo 2sindede açıkta kaldı sizce okumak mı çalışmak mı kafam çok karıştı ortaokuldayken çok rehber hocasıyla müdürle konuştum hiç el atmadılar dişimi bile kırmışlardı benim moralim 0a düştüğü için derslerde gitti lisede çok zorlanıcam sizce ne yapayım? (eklemeyi unuttum onu üniversite için dedi
Zaten yeni bir okul yeni sınıf ortamı yeni insanlar demek oyüzden önceden zorbalandım diye lisede zorbalamcam demene hiç gerek yok.mğmkün olduğunca kendi tavsiyem çok az oda eli yüzü edebi düzgün insanlara konuş ve hiç kimseyle samimi olma.bende lise sonum daha yeni yeni öğreniyorum yalnızlığın kıymetini.

Zaten yeni bir okul yeni sınıf ortamı yeni insanlar demek oyüzden önceden zorbalandım diye lisede zorbalamcam demene hiç gerek yok.mğmkün olduğunca kendi tavsiyem çok az oda eli yüzü edebi düzgün insanlara konuş ve hiç kimseyle samimi olma.bende lise sonum daha yeni yeni öğreniyorum yalnızlığın kıymetini.
İlk gün eve geldiğinde deneyimimi yazarım buraya hocam

Hocam doğuştan gözümde sıkıntı vardı gözüm kayıyordu kayması azaldıydı 3 ay boyunca full pc bakınca kaymaya tekrar başladı dalga geçerler diye aklımı yedim :D

Spora başla ve özgüven arttırıcı işler araştır. Sağlıklı beslenip spor yaparsan özgüvenin zaten yükseliyor ve daha iyi hissediyorsun. Tavsiye ederim bence bi dene çünkü sorunj şu an halledemezsen sadece okul hayatında değil ileridede başına bela olur benden söylemesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri