Neler Yeni

Lise için abi gardaş niteliğinde tavsiyeler istiyorum.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
bende esporcu olmak istiyorum ailem izin vermiyor zorla okuyorum yemin ederim bu ülkede en iyi üniversiteleri kazanmazsan istersen bilgisayar mühendisi ol hiçbir anlamı yok
hocam mahkeme olaylarında keşif falan oluyor biliyorsunuzdur 2 taraftanda keşif ücreti isteniyor bende 1050ti i7 7700k 16 ram vardı + olarak 60hz 4ms bir sistemim vardı. Hem sistemim yenilensin hem yardımcı olayım diye doların 16 17 TL olduğu gün 18 Aralık falan olması lazım, 4500e satmıştım. Sözde 15 gün içinde para geri yatıcaktı bizde yeni bilgisayar alıcaktık ama evdeki hesap çarşıya uymadı :D Yani para yatmıyormuş normalde. Ben de hala alınmasını bekliyorum :) ama tek hayalim espor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ortaokul obp'm 88.1 idi bense 89.9luk bir anadolu lisesini istiyordum, rehber öğretmenim girebilirsin belki, 1 2 puan düşer bu sene demişti. Okula son giren öğrencinin notunda 88.6 olduğu için ben girmeyip 2 ya da 3 defa açıkta kaldım.En sonunda meslek yazmak durumunda kaldım ve elektrik bölümünü seçmek istiyorum çünkü babam 2 sene elektrikli mezunu 15 20 yılda tecrübesi var. Eehh okul biraz uzak kalıyor, saatler çok can sıkıcı 8.30 17.30, ve sınıfımda hiç kız yok 😐 Sadece erkekler var ve benim hoşlanmadığım tipler. Ebadan baktığımda yasuo, brawlstars karakteri, PUBG profil fotoğraflarını kullanan elemanlar ve... Malum vandan giriş yapan sürüden 3 4 kişi. Meslek olduğu için 11 12. sınıfların baskı yapacağını düşünüyorum ama çokta önemli değil. Ama kendimi burdan 2. dönemde kurtarmak istiyorum neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Benimde aynı sadece puanı daha yüksek ne yapıcaz bilmiyorum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
Katılıyorum kendini ezdirme ama onlarıda ezicekmiş gibi muamele yapmamaya çalış
adamına göre muamele hocam. Bende işler böyle yürüyor öyle yürüyeceğim ben de. Çokta umrumda olmaz yani.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Ne var ya insanların pp'sinde o.O2
eba.png

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mustafa tsn
Ortaokul obp'm 88.1 idi bense 89.9luk bir anadolu lisesini istiyordum, rehber öğretmenim girebilirsin belki, 1 2 puan düşer bu sene demişti. Okula son giren öğrencinin notunda 88.6 olduğu için ben girmeyip 2 ya da 3 defa açıkta kaldım.En sonunda meslek yazmak durumunda kaldım ve elektrik bölümünü seçmek istiyorum çünkü babam 2 sene elektrikli mezunu 15 20 yılda tecrübesi var. Eehh okul biraz uzak kalıyor, saatler çok can sıkıcı 8.30 17.30, ve sınıfımda hiç kız yok 😐 Sadece erkekler var ve benim hoşlanmadığım tipler. Ebadan baktığımda yasuo, brawlstars karakteri, PUBG profil fotoğraflarını kullanan elemanlar ve... Malum vandan giriş yapan sürüden 3 4 kişi. Meslek olduğu için 11 12. sınıfların baskı yapacağını düşünüyorum ama çokta önemli değil. Ama kendimi burdan 2. dönemde kurtarmak istiyorum neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bıç*klanma garantili okul bizim burdaki meslek liselerinin hepsi aynı tüm kötü işler var bizim gibi kişilerin okuyacağı okullar değil çevresi çok kötü okumaya niyetin varsa açığa geç eğer istemiyorsan hoşuna giden bir mesleğe yönel

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
adamına göre muamele hocam. Bende işler böyle yürüyor öyle yürüyeceğim ben de. Çokta umrumda olmaz yani.
Yapılmaz,yaşıtlarımın çok üstünde vücudum var (8.sınıfta 11lerle dövüştüklerim var) yinede meslekte öyle bir şey hayatta yapmam hocam polisin kendi silahıyla neler yapıldığını biliyorsunuz çok söylemek istemiyorum ortam karışık.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
Bıç*klanma garantili okul bizim burdaki meslek liselerinin hepsi aynı tüm kötü işler var bizim gibi kişilerin okuyacağı okullar değil çevresi çok kötü okumaya niyetin varsa açığa geç eğer istemiyorsan hoşuna giden bir mesleğe yönel
sıkıntı yok hocam bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapılmaz,yaşıtlarımın çok üstünde vücudum var (8.sınıfta 11lerle dövüştüklerim var) yinede meslekte öyle bir şey hayatta yapmam hocam polisin kendi silahıyla neler yapıldığını biliyorsunuz çok söylemek istemiyorum ortam karışık.
eğer öyle işler dönerse benim hakkımda okulda silahlı kavga çıkar kanka :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
sıkıntı yok hocam bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer öyle işler dönerse benim hakkımda okulda silahlı kavga çıkar kanka :D
Hocam kendinde diyorsun sınıfın hepsi erkek (bendede öyle) dikkatini dağıtacak bir şey yok şuan 10.sınıfa kadar ders tekrarı falan yap 11-12 çalış deli gibi koskoca hayatını rahat ferah ferah yaşa.Okuyan kazanamıyor diye bir şey yok sen gidip 20k-30k sıralama yaparsan üniversiteyide düzgün bitirirsen seni arıyorlar zaten.

Top Bottom