Neler Yeni

Lise için abi gardaş niteliğinde tavsiyeler istiyorum.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Hasan
Hocam kendinde diyorsun sınıfın hepsi erkek (bendede öyle) dikkatini dağıtacak bir şey yok şuan 10.sınıfa kadar ders tekrarı falan yap 11-12 çalış deli gibi koskoca hayatını rahat ferah ferah yaşa.Okuyan kazanamıyor diye bir şey yok sen gidip 20k-30k sıralama yaparsan üniversiteyide düzgün bitirirsen seni arıyorlar zaten.
öyle öyle çalışan ekmeği yer her türlü. ama ben okulu/dersleri pek sevmiyorum. dediğim gibi espor istiyorumda şuan tek çarem bilgisayarımda olmadığı için ders çalışmak olucak galiba.

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
O puanla başka anadolu lisesi yok muydu ki niye meslek lisesine girdin. Yani etrafındakiler her şeyi etkilemez ama çok şeyi etkiler.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
öyle öyle çalışan ekmeği yer her türlü. ama ben okulu/dersleri pek sevmiyorum. dediğim gibi espor istiyorumda şuan tek çarem bilgisayarımda olmadığı için ders çalışmak olucak galiba.
E-spor riskli iş tutulursan hayatı yine süper yaşarsın ama tutulamazsan bir yerden sonra sanayi,inşaatta falan çalışmak zorunda kalabilirsin.Bence e-spor okul okurken ekstra gelir için yapılacak bir şey.

MYSTIC

80+ Silver
Ortaokul obp'm 88.1 idi bense 89.9luk bir anadolu lisesini istiyordum, rehber öğretmenim girebilirsin belki, 1 2 puan düşer bu sene demişti. Okula son giren öğrencinin notunda 88.6 olduğu için ben girmeyip 2 ya da 3 defa açıkta kaldım.En sonunda meslek yazmak durumunda kaldım ve elektrik bölümünü seçmek istiyorum çünkü babam 2 sene elektrikli mezunu 15 20 yılda tecrübesi var. Eehh okul biraz uzak kalıyor, saatler çok can sıkıcı 8.30 17.30, ve sınıfımda hiç kız yok 😐 Sadece erkekler var ve benim hoşlanmadığım tipler. Ebadan baktığımda yasuo, brawlstars karakteri, PUBG profil fotoğraflarını kullanan elemanlar ve... Malum vandan giriş yapan sürüden 3 4 kişi. Meslek olduğu için 11 12. sınıfların baskı yapacağını düşünüyorum ama çokta önemli değil. Ama kendimi burdan 2. dönemde kurtarmak istiyorum neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam nakil olabileceğin bir okul yoksa al sata girişebilirsin.Benim arkadaşım öyle yapıyor.Zaten staj yapıp sadece haftada 1 gün okula gitmiyor musunuz?(Kendi arkadaşımdan duyduklarım)Onun dışında bı yerde çırak olup maaş alıyorsunuz diye biliyorum.Benim arkadaşım hem çıraklıktan aldığı maaş ile, hem de al sat yaparak para kazanmaya başladı.Zaten meslek lisesindeysen olması gereken bu bence.Nakil olabileceğin bir yer varsa(meslek lisesi vs. Dışında düz lise) ve güzelse oraya git bence.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Hasan
E-spor riskli iş tutulursan hayatı yine süper yaşarsın ama tutulamazsan bir yerden sonra sanayi,inşaatta falan çalışmak zorunda kalabilirsin.Bence e-spor okul okurken ekstra gelir için yapılacak bir şey.
Sende haklısın. Hak veriyorum zaten, ama ben okumayacağım demiyorum zaten. Sadece daha ilgiliyim ve yeteneği geliştirmek daha mantıklı geliyor bana.

melidoas6

80+ Silver
Ortaokul obp'm 88.1 idi bense 89.9luk bir anadolu lisesini istiyordum, rehber öğretmenim girebilirsin belki, 1 2 puan düşer bu sene demişti. Okula son giren öğrencinin notunda 88.6 olduğu için ben girmeyip 2 ya da 3 defa açıkta kaldım.En sonunda meslek yazmak durumunda kaldım ve elektrik bölümünü seçmek istiyorum çünkü babam 2 sene elektrikli mezunu 15 20 yılda tecrübesi var. Eehh okul biraz uzak kalıyor, saatler çok can sıkıcı 8.30 17.30, ve sınıfımda hiç kız yok 😐 Sadece erkekler var ve benim hoşlanmadığım tipler. Ebadan baktığımda yasuo, brawlstars karakteri, PUBG profil fotoğraflarını kullanan elemanlar ve... Malum vandan giriş yapan sürüden 3 4 kişi. Meslek olduğu için 11 12. sınıfların baskı yapacağını düşünüyorum ama çokta önemli değil. Ama kendimi burdan 2. dönemde kurtarmak istiyorum neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çok çalış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Obp yi yüksek tut her ay nakil iste

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Hasan
Hocam nakil olabileceğin bir okul yoksa al sata girişebilirsin.Benim arkadaşım öyle yapıyor.Zaten staj yapıp sadece haftada 1 gün okula gitmiyor musunuz?(Kendi arkadaşımdan duyduklarım)Onun dışında bı yerde çırak olup maaş alıyorsunuz diye biliyorum.Benim arkadaşım hem çıraklıktan aldığı maaş ile, hem de al sat yaparak para kazanmaya başladı.Zaten meslek lisesindeysen olması gereken bu bence.Nakil olabileceğin bir yer varsa(meslek lisesi vs. Dışında düz lise) ve güzelse oraya git bence.
2. dönem anadoluya tekrar nakil başvurusu deneyeceğim ama bilmiyorum. Al sat banada mantıklı geliyor ama kenarda birikimim yok.

melidoas6

80+ Silver
Özel okulların bursluluk sınavlarına gir belki onlardan birini kazanırsın

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Hasan
Hocam benim bildiğim lgs puanıyla giriliyor meslek liselerine.O yüzden sıkıntı olmuş olabilir.
Benim girdiğim lise obp ile alıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel okulların bursluluk sınavlarına gir belki onlardan birini kazanırsın
hocam deli gibi ders çalışmakta bana gelmez maalesef hayallerimi çöpe atmak istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,147
Üyeler
160,645
Son üye
s0yylu
Top Bottom