DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Derslere çok iyi çalış, zaman çok hızlı geçiyor. Yapacağın eğlenceli şeyleri 4 yıl sonraya ertele. 4 yıl dişini sıkmaya değer.
Günlük tekrar , arkadaş ortamı oluştur.ben bu yıl 9. sınıfa başladım tavsiyeleriniz varmı
Derslere çok ağırlık verme bence çık dışarı gez sosyalleş eğlenmene bak15dk önce aga dala geçme ciddi bişi soruyom
11 De Salması Felaket olur Mezun olarak yaptığım en büyük hata buydu galiba.9 da sal 10 da çalış 11 de doğru bölümü seç sal 12 de çalış
Olduğum ilin nitelikli olmamasına rağmen en iyi okullarından birinde okuyorum 11 de saldım pişman değilim notlarımda iyi netlerimde...11 De Salması Felaket olur Mezun olarak yaptığım en büyük hata buydu galiba.
sen tavsiye vermeDerslere çok ağırlık verme bence çık dışarı gez sosyalleş eğlenmene bak
Neden?sen tavsiye verme
Sende boş yorum atmayı bırak konuyu kirletiyorsun.sen tavsiye verme
9 tyt nin temeli kardeşim bilmiyor musun lgs de nasıl çalıştıysa 9 dada öyle çalışacakNeden?
sanane?Sende boş yorum atmayı bırak konuyu kirletiyorsun
Raporladım umarım ban yersin kaçıncı raporunu yiyeceğini merak ediyorum.9 tyt nin temeli kardeşim bilmiyor musun lgs de nasıl çalıştıysa 9 dada öyle çalışacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanane?
4Raporladım umarım ban yersin kaçıncı raporunu yiyeceğini merak ediyorum.
Sen niye tavsiye veriyosunki lise hakkında belliki yaşı küçük ortaokula yada ilkokula giden bi kardeşimizsin ailenin seni böyle terbiyesiz böyle ahlaksız eğitmesine hatta eğitememesine üzülüyorum. Eğitimsiz olduğun kadar haddinide bilmiyorsun. 2. Raporunu attım git başka yerde eğlen kardeşim hadi.sana bastığım kadar