Neler Yeni

Devlet Okulu Deneme İçin Para İstiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Erdem Oğuz
Valla ben beş kuruş verdirmiyorum, yok yazıcı alacaklarmış yok kağıt alacaklarmış yok temizlik malzemesi alacaklarmış hepsinin bahaneolduğunu düşünüyorum.
Bunlar siparişleri verilen şeyler yetkili kişiler tarafından yapılması zorunlu şeyler, parayı kimse vermemeli bence. Devletin okuluna niçin para ödüyorux
Deneme gibi kâğıt gibi şeyleri devlet okula karşılamıyor yada yeterli karşılamıyor yanlış yapıyorsunuz. Çpcuğunuz deneme olmazsa nasıl hazırlanacak sınava.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Lütfü A

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Devlet okulları tamamen ücretsizdir benim bildiğim ama kurnaz okul müdürleri ve bazı cepçi hocalar burda yönetmeliğin açıklarını kullanarak ve psikolojik baskı ile öğrencileri ve velileri korkutmaya çalışıyorlar. YKS denemelerini devlet karşılayabilir, o kadar aciz bir devlet yok yani, o zaman devletin ne anlamı kalır, eğitim eğitim diye yırtınanlar, maaşları bu kadar düşürmüşken millet nasıl para versin. Haksızlık olur.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömür
denemeyi devlet karşılamıyordur muhtemelen, parayı da birinin ödemesi lazım haliyle . Belki bi kısmını kasaya aktaracaklardır ama yapacak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

sınav ortamını deneyimlemesi lazım ya
valla ben telefondan kıyamet seneryosu açıp öyle yapıyodum arkada bombalar falan patlıyodu

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Sınav ortamını yansıtan denemelere girmeli ve ücretsiz olması gerek devlet okullarında. meb'e danışıp sormalı veya şikayet etmeli sonrasında.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Deneme gibi kâğıt gibi şeyleri devlet okula karşılamıyor yada yeterli karşılamıyor yanlış yapıyorsunuz. Çpcuğunuz deneme olmazsa nasıl hazırlanacak sınava.
Çocuğum yok ama olursada bu hocalara para vereceğime gider soru bankası test kitabı felan alırım ordan çözer hatalarını gösterir bi ebeveyn olarak yardımcı olmaya çalışırım. Hiçbir hocaya güvenim yok, deprem bölgesinde yaşıyoruz hocaların parayı cukkaladığına şahit olduk. Tabii her hoca her okul yönetimi böyle değil ama olanlarda var.

Yasin Çınar

80+ Bronze
ben 12.sınıfım okula denemeye 2k para verdim ama baya var. Almayanlar oldu zorunlu değil

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
evet çünkü her hafta gittiğim belediye dershanesinden oluyordum üstüne kendim deneme çözüyordum bayıyordu
Belediye dersaneleri çok iyi aslında, ben de gitmiştim harika idi ortam, arkadaşlar ve öğretmenler :) Gitmeyenlere veya habersiz olanlara tavsiye ederim. tabi her beleddiye de aynı olmaz, bu da istisnai bir not olsun.

Top Bottom