Neler Yeni

Okul müdürü Belge için para istiyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Tekin Ayber
Kanıtlarıyla beraber şikayet et ve durumun acil ise cimere onu da belirt, hemen en kısa sürede çözülmesini iste, sana yardımcı olacaklardır, para filan verme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Musa Bulaklı
Arkadaşlar selam okuldan transcript belgesi alacaktım aldımda ama mühürlü bir biçimde zarflanması lazım beyefendi önce bana annemi çağırmamı söyledi bende denileni yaptım ve öğrendim ki beyefendinin derdi okul için para toplamakmış ve annemden okul için para istedi ( 3000tl civarı ) aksi taktirde zarfları vermeyecek gibi zaten bugünde vermemiş sorum bu ahlaksızı nereye şikayet edebilirim , bu belgeyi almam lazım en kısa sürede bu benim için önemli yardımcı olursanız güzel olur
Bu arada iban atmış iban açıklamasına bunun zorunlu bir ücret olduüunu falan yazsam öyle şiklayet edebilir miyim?
Okulun bütün para istediği mevzularda milli eğitimi aradım. Ertesi gün s**e s**e veriyorlar istediğini. Okul kartı için 200 tl istenmişti sonraki gün bedavaya aldım. Staj dosyasını da öyle almıştım. Okulun parayı alıp düzgün şeylere harcıyacağını bilsem veririm ama idarecilerin kebap keyfine gidiyo toplanan paralar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt dışı başvurusu için lazım , lise 12. Sınif

Ikiside bu tarz işlerden tırsıyor muhtemelen belgeyi alır ondan sonra şikayet ederiz aslında benin devamsızlık vs. De yapılmamıştı şimdi bu adama dedikleriniz yapılmazsa benim son...

Hocam kim neyden şikayet etmiş gözükür mü? Ona göre şikayet edeceğim
Milli eğitim ile konuştuğunda ismimin gizli kalmasını istiyorum de. İsmini vermezler.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Tekin Ayber
Okulun bütün para istediği mevzularda milli eğitimi aradım. Ertesi gün s**e s**e veriyorlar istediğini. Okul kartı için 200 tl istenmişti sonraki gün bedavaya aldım. Staj dosyasını da öyle almıştım. Okulun parayı alıp düzgün şeylere harcıyacağını bilsem veririm ama idarecilerin kebap keyfine gidiyo toplanan paralar :D

Milli eğitim ile konuştuğunda ismimin gizli kalmasını istiyorum de. İsmini vermezler.
Normalde küfür etmem ve sevmem ama bu tür mangır tapıcılara yakışıyor da :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Musa Bulaklı
Normalde küfür etmem ve sevmem ama bu tür mangır tapıcılara yakışıyor da :D
Okulun ilk 1.5 ayı ders kitabı gelmemişti. Akedemik sınıf olduğu için kitaplar normal kitaplardan farklıydı. Müdür yardımcısına her sorduğumuzda mail attık meb yollayacak diyordu. En son aradım MEB' i. Sonraki gün büyük ihtimal okula telefon geldi. Müdür yardımcısı kitapları şahsi arabasıyla getirmişti. Bazen şikayet etmeden mevzular hallolmuyor..

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

Hocam teşekkürler bilgilendirme için ama şikayet nedenindende anlayabilir beni onunda gizlenmesini sağlayabiliyor muyuz

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
LEVENT KILIÇ
Devlet okullarında hiç bir şekilde veliden para talep edilemez. Veli dilerse okula bağışta bulunabilir. Yapılan usulsüzdür, ilçe milli eğitim, cimer şikayet mercii olabilir. Cimer şikayeti de zaten ilçe milli eğitime düşecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Musa Bulaklı
Hocam teşekkürler bilgilendirme için ama şikayet nedenindende anlayabilir beni onunda gizlenmesini sağlayabiliyor muyuz
Büyük ihtimal senin olduğunu anlarlar fakat bile bile uğraşırlar mı bilmiyorum. Uğraşırsa gene şikayet edersin yapacak bir şey yok. Ama bile bile senle uğraşma riskine girerler mi bilmiyorum.

Bir dosya içinde 3000 tl para mı istenir vicdansızlar. Altı üstü bir kağıt. Bari düzgün bir fiyat verselermiş

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
@klc7 @tekino @Musa Bulaklı @Tearz @porento54 @idas0320 @MamiKK
hocalarım şimdi buldum bu adam "öğrenci kayıt belgesi" vermiş , bunun içine iban dekontunu koyup verdiğimizi göstermek için şimdi size sormak istediğim bende böyle bir kanıt var üstüne birkaç kişide şikayet etse bu adam hakkında harbiden bir yaptırım olur mu ona göre şikayet edeceğim ( not: kayıt belgesinde okul aile birliğinin ibanı koymuşlar )
Birde düzgünce anlamak için soruyorum adamın bu belgeyi bize ücretsiz vermek zorunda değil mi , zarflı bir şekilde istesek bile

rawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak
maalesef çoğu okulda para isteniyor staj için belge alcaktım çıktı ona bile para istediler

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,326
İsim
Hacı
Cimere yaz. İlde ise il, ilçe ise ilçe milli eğitim müdürlüğüne sikayet dilekçesi yaz.
Ad soyad okul ve ayrıntıları de ver komple.

Yaptırımı olur neden olmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Musa Bulaklı
@klc7 @tekino @Musa Bulaklı @Tearz @porento54 @idas0320 @MamiKK
hocalarım şimdi buldum bu adam "öğrenci kayıt belgesi" vermiş , bunun içine iban dekontunu koyup verdiğimizi göstermek için şimdi size sormak istediğim bende böyle bir kanıt var üstüne birkaç kişide şikayet etse bu adam hakkında harbiden bir yaptırım olur mu ona göre şikayet edeceğim ( not: kayıt belgesinde okul aile birliğinin ibanı koymuşlar )
Birde düzgünce anlamak için soruyorum adamın bu belgeyi bize ücretsiz vermek zorunda değil mi , zarflı bir şekilde istesek bile
Bence yaptırım uygulanılır. Uygulanmasa bile bir daha rahat rahat para isteyemez.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Cimere yaz. İlde ise il, ilçe ise ilçe milli eğitim müdürlüğüne sikayet dilekçesi yaz.
Ad soyad okul ve ayrıntıları de ver komple.

Yaptırımı olur neden olmasın.
Bence yaptırım uygulanılır. Uygulanmasa bile bir daha rahat rahat para isteyemez.
hocam bu adilerin tanıdıkları falan vardır bişey olmaz birde bizim ülkenin hal belli o yüzden sordum
olmadı adamla birde ben konuşacağım verecekseniz verin ya da ilçe eğitimle muhattap olursunuz falan birde 5-6 cimer şikayeti mis
ayrıca bir arkadaşımın avukat tanıdığı var ona sordurttum bir şey olmaz dedi o yüzden bir de

Top Bottom