hocam google'a yazmayayım sıkıntı olmasın şimdiArayıp azar kayarlar en kötü.
Sen bir de okul yorumları var ya google da oraya yaz en ince ayrıntısına kadar fotolarla beraber hocanin ad soyadını da ver leke olarak kalsın.
Cins bi çocuklara 60-70 veren müzikçi karı vardı güzelce bi yorum yazdım isim bile vermeden. 90-100 havada uçuştu 1 sonraki dönem o kadar diyeyim
Sanki ilkokul 5. Sınıf çocuğu mozart olacak bak aklıma geldi sinirlendim yine...
evet hocam haklısınız ilk kısımda yazdıklarınız benimde aklıma geldi ama yemez gibiŞimdi benden sana bir tavsiye
sen parayı verdikten sonra parayı verrdiğine dair bir kanıtın olmaz ise çok çok büyük ihtimal hiç bir şey yapamazsın o adama
hesabına para attığında da boş göndersen yırtacak bir yer bulur
transkript için istenen ücret yazsan uyanıp durumu çakıp iade edebilir
ben senin yerine olsam
parayı vermeden önce hemen milli eğitim şube müdürlüğüne gider durumu anlatırım
daha parayı ödemediğimi yasal olmayan bir işlem için ne yapılması gerektiği konuşun
ortak hareket ederek bir çözüm arayın
bence direkt milli eğitime gidinhocam google'a yazmayayım sıkıntı olmasın şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam haklısınız ilk kısımda yazdıklarınız benimde aklıma geldi ama yemez gibi
pazartesi bir uzlaşmaya çalışacağız işte veriyorsanız verin falan , para vermeyeceğiz falan baktık yok o zaman direkt milli eğitime gideceğim
annem istedi hocam onun hatırına , adam okula fotokopi makinesi falan alacam dedi ki gram umurumda değil ama annem rüşvet olmadığına inandığı için bunu istedibence direkt milli eğitime gidin
Sıkıntı olmaz yaz google a. Bunların hakettikleri bu. Adam resmen rüşvet istiyor bu suç değil de senin bunu duyurman mı suç?hocam google'a yazmayayım sıkıntı olmasın şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam haklısınız ilk kısımda yazdıklarınız benimde aklıma geldi ama yemez gibi
pazartesi bir uzlaşmaya çalışacağız işte veriyorsanız verin falan , para vermeyeceğiz falan baktık yok o zaman direkt milli eğitime gideceğim
Lavuğa bak yok öyle bir dünya, bana da lazımdı geçen sene gittim aldım direkt hiçbir mevzu yaşamadanArkadaşlar selam okuldan transcript belgesi alacaktım aldımda ama mühürlü bir biçimde zarflanması lazım beyefendi önce bana annemi çağırmamı söyledi bende denileni yaptım ve öğrendim ki beyefendinin derdi okul için para toplamakmış ve annemden okul için para istedi ( 3000tl civarı ) aksi taktirde zarfları vermeyecek gibi zaten bugünde vermemiş sorum bu ahlaksızı nereye şikayet edebilirim , bu belgeyi almam lazım en kısa sürede bu benim için önemli yardımcı olursanız güzel olur
Bu arada iban atmış iban açıklamasına bunun zorunlu bir ücret olduüunu falan yazsam öyle şiklayet edebilir miyim?
hocam işte zaten eline düşenden para koparıyor okul için planları varmış ama banane zaten kalmış 1 yılım kimseye hiç hayrım dokunmasın zaten bizim okuldanda adam çıkmazLavuğa bak yok öyle bir dünya, bana da lazımdı geçen sene gittim aldım direkt hiçbir mevzu yaşamadan