Neler Yeni

Okul müdürü Belge için para istiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Musa Bulaklı
hocam bu adilerin tanıdıkları falan vardır bişey olmaz birde bizim ülkenin hal belli o yüzden sordum
olmadı adamla birde ben konuşacağım verecekseniz verin ya da ilçe eğitimle muhattap olursunuz falan birde 5-6 cimer şikayeti mis
ayrıca bir arkadaşımın avukat tanıdığı var ona sordurttum bir şey olmaz dedi o yüzden bir de
Bence müdüre gidip tehditvari konuşma. Nede olsa 1 senen kalmış adam senle uğraşmasın. Direkt ara milli eğitimi ismimin gizli kalmasını istiyorum de şikayetini belirt. Pazartesi günü ücretsiz olarak alırsın istediğini. Ama sen bilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten milli eğitimden telefon gelince tutuşuyorlar merak etme.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
Bence müdüre gidip tehditvari konuşma. Nede olsa 1 senen kalmış adam senle uğraşmasın. Direkt ara milli eğitimi ismimin gizli kalmasını istiyorum de şikayetini belirt. Pazartesi günü ücretsiz olarak alırsın istediğini. Ama sen bilirsin.

Zaten milli eğitimden telefon gelince tutuşuyorlar merak etme.
hocam olay belli olacak ya neden soruşturuyoruz diye ben bu ### benle uğraşır diye çekinmiştim şikayetten ama vazgeçtim edeceğim zaten tüm okulda sevmiyor yayarım herkes şikayet eder
umarım tutuşurlar 😅

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
Bence yaptırım uygulanılır. Uygulanmasa bile bir daha rahat rahat para isteyemez.
yaptırım mı onun içinden bile geçerler :D soruşturmalık bir durum bunu yapamaz Eğitim Müfettişlerine bu durumla ilgili dilekçe gitse işi bitti

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç

siyo3147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
siyabend özen
Cimerden şikayet et ve eğer gizlice gidip telefonla kameraya alabilirsen anında kovarlar adamı

Cimere şikayet kısmından yazarsan soruşturma başlar ama senin adın çıkmaz

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Emre Efe
Cimerden şikayet et ve eğer gizlice gidip telefonla kameraya alabilirsen anında kovarlar adamı
birinin goruntusunu gizlice cekmenin yasak oldugunu umarim biliyosundur ve arti olarak resmiyette yap diyosun bunu

meb'e sikayet et yeterli

turki

80+
belgeyi vermessen cimere şikayet edicem de altına eder muhtemelen yandaş müdür

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan

Cimere şikayet kısmından yazarsan soruşturma başlar ama senin adın çıkmaz
ondan sonra sana dava açsınlar da kan alsınlar çocuktan demi :D komplo kurdu diye sırf ceza aldırmak için ws diye :D

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,529
İsim
Hacı
hocam bu adilerin tanıdıkları falan vardır bişey olmaz birde bizim ülkenin hal belli o yüzden sordum
olmadı adamla birde ben konuşacağım verecekseniz verin ya da ilçe eğitimle muhattap olursunuz falan birde 5-6 cimer şikayeti mis
ayrıca bir arkadaşımın avukat tanıdığı var ona sordurttum bir şey olmaz dedi o yüzden bir de
Arayıp azar kayarlar en kötü.
Sen bir de okul yorumları var ya google da oraya yaz en ince ayrıntısına kadar fotolarla beraber hocanin ad soyadını da ver leke olarak kalsın.

Cins bi çocuklara 60-70 veren müzikçi karı vardı güzelce bi yorum yazdım isim bile vermeden. 90-100 havada uçuştu 1 sonraki dönem o kadar diyeyim 😅
Sanki ilkokul 5. Sınıf çocuğu mozart olacak bak aklıma geldi sinirlendim yine...

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Görkem
Şimdi benden sana bir tavsiye
sen parayı verdikten sonra parayı verrdiğine dair bir kanıtın olmaz ise çok çok büyük ihtimal hiç bir şey yapamazsın o adama
hesabına para attığında da boş göndersen yırtacak bir yer bulur
transkript için istenen ücret yazsan uyanıp durumu çakıp iade edebilir

ben senin yerine olsam
parayı vermeden önce hemen milli eğitim şube müdürlüğüne gider durumu anlatırım
daha parayı ödemediğimi yasal olmayan bir işlem için ne yapılması gerektiği konuşun

ortak hareket ederek bir çözüm arayın

Top Bottom