Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Gittiğin okula bağlı bizim okul öyle olmasa da bazı okullar berbat.
nEboyun 1.35 ise mükemmel ama ortalama bir insansan biraz sıkıcı olabilir. boyum sayesinde onlarca ablam vardı okulda
boyum 1 60 1 65 filanBoyun kaç ki
Nasıl yani anlamadımboyun 1.35 ise mükemmel ama ortalama bir insansan biraz sıkıcı olabilir. boyum sayesinde onlarca ablam vardı okulda
Kanka boy uzunluğu mevzu ise 1.93'üm Ya demek istediğim şey boşuna kavga etmeyin. Zaten onların işi sizle uğraşmak olursa ve siz kendinizi ezdirirseniz zehir ederler o seneyi. Gidip adamla kavga etmeyin, boşverin. Siz dersinize ve agalarla olan eğlenmenize bakın.hocam nolcak 12 lerle dövüşürüm boyum uzun olsa bir tane vursam amel defterini kapatırım bacak kasım zaten kafam gibi kafasına bi high kick attın mı beyni patlar ama öyle bir şey yaparsam lgs'ye o kadar çalışmam boşa gitcek disiplinden idari ceza yerim büyük ihtimalle
kötü9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
Aa kisaymissin yanlış anlama dalga geciyorumboyum 1 60 1 65 filan
Kanka şöyle diyeyim, tuvalette sigara içiyorlardı, ben de ellerimi yıkıyordum masumca. Müdür geldi suçu bana attılar ben yandım. DFSDGGSFGH9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
Yok ya bence öyle değil 5 gun gittim baya arkadaş buldum kendime baya bi kızın numarasini da aldım wp den konuşuyorumherkes yabani
kimse kimseyle konuşmuyor