Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
9. sınıf neyse de 10. sınıfta YKS hazırlıkları başlar, 11 ve 12'ye daha geçmedim başıma ne gelecek bilmiyorum
saykodeliseye bak9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
2'den fazla.Ortaokula göre 2 kat daha zor
Eyvallah sağolKendini ezdirme dostum. Altı üstü senden 3 yaş büyükler var. Abi vs. deme asla, sonra havalanıyorlar. Kendini ezdirirsen devam ederler. He ama gidip adama da ters bir hareket yapma. Sadece kendini ezdirmemeye bak.
2'den fazla
Ayn2'den fazla.
Lise hayatını şekillendireceğin, çok yakın arkadaşlıklar edineceğin güzel ortamı olan bir yer. Kötü falan diyenler lise hayatını yaşayamayanlar maalesef... Üniversite gibi çöp ortamlara bin basar lise ortamı. Şansım olsa bir daha okurdum liseyi.9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
hocam nolcak 12 lerle dövüşürüm boyum uzun olsa bir tane vursam amel defterini kapatırım bacak kasım zaten kafam gibi kafasına bi high kick attın mı beyni patlar ama öyle bir şey yaparsam lgs'ye o kadar çalışmam boşa gitcek disiplinden idari ceza yerim büyük ihtimalleKendini ezdirme dostum. Altı üstü senden 3 yaş büyükler var. Abi vs. deme asla, sonra havalanıyorlar. Kendini ezdirirsen devam ederler. He ama gidip adama da ters bir hareket yapma. Sadece kendini ezdirmemeye bak.
Oo reis hglise ara sıra böyle bir yere de dönüşebiliyor
Boyun kaç kihocam nolcak 12 lerle dövüşürüm boyum uzun olsa bir tane vursam amel defterini kapatırım bacak kasım zaten kafam gibi kafasına bi high kick attın mı beyni patlar ama öyle bir şey yaparsam lgs'ye o kadar çalışmam boşa gitcek disiplinden idari ceza yerim büyük ihtimalle
güzel benc arkadaş grubun falan olursa takılıyon onlarla kantinde falan orta okulla pek bi farkı yok 10 uncu sınıfta değişiyor.9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim ( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??