Neler Yeni

Lise ortamı nasıl bir yer

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Kendim zaten sigaraya adım bile atmam arkadaş konusunda sıkıntı yaşamayacağımı zannediyorum
Hiç öyle deme çoğu insan böyle düşünüyor fakat arkadaşları yüzünden başlıyor benim tavsiyem kötü alışkanlıkları olan kişilerden uzak dur ve lise ortamına gelirsek daha bende bilmiyorum o ortamı sadece 2 gün yaşadık ve gayet güzel samimi bir ortamdı sanki hepimiz senelerdir arkadaşmışız gibi konuşmuştuk

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

Qheenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kaan Uğuzay
Ben bu sene liseye geçeceğim büyük ihtimalle endüstri meslek lisesi veya anadolu lisesi olacak ama hiç lise ortamı görmedim biri bana tavsiye verebilirmi
ben bu sene 9 oldum korona yüüznden nasıl bi yer olduğunu göremedim :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aslan Semih
Herkes tavsiye verdiği için teşekkür ederim hepsini okudum çok sağolun

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne lisesi olduğuna bağlı. Meslek lisesi ise arkadaş ortamın kötü olacaktır. Fen lisesi ise daha iyi olacaktır.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Çoğu kişi dediğimi yanlış bulacak fakat lisede ders çalışmaktan ziyade eğlencene bak. Arkadaşların çağırdığında ben ders çalışıcam olmaz deme. O arkadaş ortamını bir daha asla bulamayacaksın. Benim lisede derslerim iyi değildi ama arkadaşlarımla çok eğlendim vakit geçirdim hiç de pişman değilim. Gerekirse 1 sene mezuna kalırsın dershaneye gidersin vs. üni sınavına hazırlanırsın. Ama lise bittikten sonra o ortmaı bir daha asla bulamazsın. Çok güzel zamanlar geçireceksin lisede umarım. Bu arada gittiğinde görürsün orda arabaya hevesli motora hevesli olanlar olacak. 11 12. sınıfta onlar arabayla gelir okula beraber çıkar gezer tozarsınız onlarla yakın ol ortamları ve muhabbetleri de güzel olur. Biliyorum bana kızanlar olacak ama bu yaşında bu ortamda eğlenmesi gerektiğini düşünüyorum ben.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Çoğu kişi dediğimi yanlış bulacak fakat lisede ders çalışmaktan ziyade eğlencene bak. Arkadaşların çağırdığında ben ders çalışıcam olmaz deme. O arkadaş ortamını bir daha asla bulamayacaksın. Benim lisede derslerim iyi değildi ama arkadaşlarımla çok eğlendim vakit geçirdim hiç de pişman değilim. Gerekirse 1 sene mezuna kalırsın dershaneye gidersin vs. üni sınavına hazırlanırsın. Ama lise bittikten sonra o ortmaı bir daha asla bulamazsın. Çok güzel zamanlar geçireceksin lisede umarım. Bu arada gittiğinde görürsün orda arabaya hevesli motora hevesli olanlar olacak. 11 12. sınıfta onlar arabayla gelir okula beraber çıkar gezer tozarsınız onlarla yakın ol ortamları ve muhabbetleri de güzel olur. Biliyorum bana kızanlar olacak ama bu yaşında bu ortamda eğlenmesi gerektiğini düşünüyorum ben.
"Okul eğlence yeri değil, Eğitim yeridir"
Bu sözü güzel bir adam söylemiştir
Derslere ağırlık verip yine o ortamda eğlenebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aslan Semih
meslek lisesi isen şimdiden fıtnısa başla askeriye gibi okul hergün dövüş fight arka tarafda sigara içenler felan ondan sonra tipin güzelse beleşe veren kızlar 98'liyim belkide düzelmiştir
Fitnessa başlıyacagım sağol tavsiyen için
Mesaj otomatik birleştirildi:

meslek lisesine gidersen hergün erkek görmekten bıkarsın okulun tuvaletleri full sigara kokar hergün en az 2 kavga çıkar. anadolu lisesinde illaki kendine göre arkadaş bulursun ortamı sarar
Bu mesajı okula geçince yazacaktım şuan okulda 1 ay geçirdim okul çok güzel , kızlar erkeklerden daha yoğun ve hocalarla aram baya iyi matematiği ilk defa anlayabildim ve 5 kilo verdim kendimi baya iyi hissediyorum arkadaş ortamım var 2. Günden wp grubu yaptık fort atıyoruz ama daha kızlar ile işim olmadı :p , okulun kızlarıda güzel okulum tekno kent

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,850
Üyeler
164,737
Son üye
Swindlerr1
Top Bottom