OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
yeaksağlık meslekler kapatılmadı mı?
yeaksağlık meslekler kapatılmadı mı?
nasıl sağlık mesleğe gidiyorsun???????????
Hiç öyle deme çoğu insan böyle düşünüyor fakat arkadaşları yüzünden başlıyor benim tavsiyem kötü alışkanlıkları olan kişilerden uzak dur ve lise ortamına gelirsek daha bende bilmiyorum o ortamı sadece 2 gün yaşadık ve gayet güzel samimi bir ortamdı sanki hepimiz senelerdir arkadaşmışız gibi konuşmuştukKendim zaten sigaraya adım bile atmam arkadaş konusunda sıkıntı yaşamayacağımı zannediyorum
bayağı gidiyorum şaşırılacak bir durum yoknasıl sağlık mesleğe gidiyorsun???????????
4. boyuttasın ve biz bilmiyor muyuz
ben bu sene 9 oldum korona yüüznden nasıl bi yer olduğunu göremedimBen bu sene liseye geçeceğim büyük ihtimalle endüstri meslek lisesi veya anadolu lisesi olacak ama hiç lise ortamı görmedim biri bana tavsiye verebilirmi
Öyle deme bende öyle dedim başlamıştım bi araKendim zaten sigaraya adım bile atmam arkadaş konusunda sıkıntı yaşamayacağımı zannediyorum
"Okul eğlence yeri değil, Eğitim yeridir"Çoğu kişi dediğimi yanlış bulacak fakat lisede ders çalışmaktan ziyade eğlencene bak. Arkadaşların çağırdığında ben ders çalışıcam olmaz deme. O arkadaş ortamını bir daha asla bulamayacaksın. Benim lisede derslerim iyi değildi ama arkadaşlarımla çok eğlendim vakit geçirdim hiç de pişman değilim. Gerekirse 1 sene mezuna kalırsın dershaneye gidersin vs. üni sınavına hazırlanırsın. Ama lise bittikten sonra o ortmaı bir daha asla bulamazsın. Çok güzel zamanlar geçireceksin lisede umarım. Bu arada gittiğinde görürsün orda arabaya hevesli motora hevesli olanlar olacak. 11 12. sınıfta onlar arabayla gelir okula beraber çıkar gezer tozarsınız onlarla yakın ol ortamları ve muhabbetleri de güzel olur. Biliyorum bana kızanlar olacak ama bu yaşında bu ortamda eğlenmesi gerektiğini düşünüyorum ben.
Fitnessa başlıyacagım sağol tavsiyen içinmeslek lisesi isen şimdiden fıtnısa başla askeriye gibi okul hergün dövüş fight arka tarafda sigara içenler felan ondan sonra tipin güzelse beleşe veren kızlar 98'liyim belkide düzelmiştir
Bu mesajı okula geçince yazacaktım şuan okulda 1 ay geçirdim okul çok güzel , kızlar erkeklerden daha yoğun ve hocalarla aram baya iyi matematiği ilk defa anlayabildim ve 5 kilo verdim kendimi baya iyi hissediyorum arkadaş ortamım var 2. Günden wp grubu yaptık fort atıyoruz ama daha kızlar ile işim olmadı , okulun kızlarıda güzel okulum tekno kentmeslek lisesine gidersen hergün erkek görmekten bıkarsın okulun tuvaletleri full sigara kokar hergün en az 2 kavga çıkar. anadolu lisesinde illaki kendine göre arkadaş bulursun ortamı sarar