fury_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- aslayarın lise sınavlarım başlıyor saçma bir soru ama sizce ertelenirmi? :d
- aslayarın lise sınavlarım başlıyor saçma bir soru ama sizce ertelenirmi? :d
tesadüfün böylesi fakat yarın sınavınız olamaz 8 martta başlyacakdoğru örnek verdin vanda yaşıyorum
birileri 8 marta ertelenmiş diyordu doğrumu peki?15 yaşındayım sağlığı falan geç hocalara tekrar yapalım dedik hepsi tamam dedi son hafta eksiğiniz yok ki zatene çekip kendi yavaş işledikleri dersi bize mal ediyorlar iptalini istemek hakkım daha 5 gün önce gördüğüm konudan nedensınav olayım?
Görmüş müsün? Evet. Sınavsız bir sistem olmaz zaten ve çıkacak konuları Kasım'da gördün.15 yaşındayım sağlığı falan geç hocalara tekrar yapalım dedik hepsi tamam dedi son hafta eksiğiniz yok ki zatene çekip kendi yavaş işledikleri dersi bize mal ediyorlar iptalini istemek hakkım daha 5 gün önce gördüğüm konudan nedensınav olayım?
Evetbirileri 8 marta ertelenmiş diyordu doğrumu peki?
ziya kendisi açıklama yaptı zatenbirileri 8 marta ertelenmiş diyordu doğrumu peki?
Biz edebiyat dersindeyken hoca birazdan gelicem siz devam edin dedi , dersin son 4 dakikasında geldi. Misafir gelmiş evine onla ilgilenmiş.15 yaşındayım sağlığı falan geç hocalara tekrar yapalım dedik hepsi tamam dedi son hafta eksiğiniz yok ki zatene çekip kendi yavaş işledikleri dersi bize mal ediyorlar iptalini istemek hakkım daha 5 gün önce gördüğüm konudan nedensınav olayım?
Knkcım anlama sorunun mu var tembelliğe vurup geç işledi konuları diyorum kasım'da gördün diyorGörmüş müsün? Evet. Sınavsız bir sistem olmaz zaten ve çıkacak konuları Kasım'da gördün.
Aynen hocalar tembel siz çok çalışkansınız.Knkcım anlama sorunun mu var tembelliğe vurup geç işledi konuları diyorum kasım'da gördün diyor
Çalışmadığımı düşünerek kahinlik yeteneklerinizi kullanmışsınız galiba.Benimde annem var evimde 70 yaş üstü 2 kişi var. Bende sınava gireceğim, ama çalışmamanın bahanesini sağlık demiyorum.