Hocam benim yazımı tam okumadınız galiba.Google diye bir şey var her şeyi foruma sormayın lütfen. İlk dönem olmadıysanız 1 marttan sonraki ilk 2 hafta içinde olacaksınız. İlk dönem sınavları olduysanız yakın zamanda olmayacaksınız.
Sizde internette yazılanları tam okumadınız sanırım 1 marttan sonra yapılacak böyle durumlarda sadece mebin kaynaklarına bakınHocam benim yazımı tam okumadınız galiba.
Bazı yerlere ne bakıyorsunuz resmî kaynaklar harici araştırma yapmayın9. Sınıfım bazı yerlerde 25Şubatta online olarak yapılacak diyor, bazı yerlerde 1 Mart'ta yüz yüze eğitimden sonra felan diyor. Anlayamadım ne zaman yapılacak 9. Sınıflara sınav?
Hocam telefondan haber geliyor ordan okuyorum rast geliyorum yanlış bir habere denk gelmişim demek ki.Sizde internette yazılanları tam okumadınız sanırım 1 marttan sonra yapılacak böyle durumlarda sadece mebin kaynaklarına bakın
Zaten sadece 8 ve 1210.sınıfım 1 martta bize okullar açılacak mı ben sadece 8 ve 12 lere açılıyor sanıyordum
1 martta sadece sınavlar yapılacak 1. dönem olmadıysanız onun dışında açılmıyor10.sınıfım 1 martta bize okullar açılacak mı ben sadece 8 ve 12 lere açılıyor sanıyordum
1 martta sınavlarımı olup sonra tekrar online eğitime devam mı edicem1 martta sadece sınavlar yapılacak 1. dönem olmadıysanız onun dışında açılmıyor