Lise Sınavların Durumu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,234
20210222_120738.jpg

"Kararlarımızda, sağlığınız her zaman önceliğimiz." cümlesini kuran sayın bakanımızın vaka sayılarından haberi yok galiba!

6032879fc03c0e3d882bb9a1.jpg

6.546 vaka sayısı, 77 vefat sayısı.

Sınavını olmuş veya sınav kaygısı olmayanların ağzından düşmeyen o iki kelime; virüs bahane.

Acaba ailesinde yaşlı olsaydı acaba kronik hasta olsaydı bunları söyleyecek miydi?

Ayrıca bugün evde 3 saat internet gitti artı olarak EBA'nın durumu;

20210222_150540.jpg

1 Mart itibariyle çoğu sınıf okula gidiyor, tebdirler kalkıyor yani yeni bir dalga endişesi daha da artıyor!

Ben kendi çapımda "neden" sorusuna cevap aradım.

Sizce nasıl bir karar alınmalı?

Alıntıyı görüntüle

"Kararlarımızda, sağlığınız her zaman önceliğimiz." cümlesini kuran sayın bakanımızın vaka sayılarından haberi yok galiba!

Alıntıyı görüntüle

Sınavını olmuş veya sınav kaygısı olmayanların ağzından düşmeyen o iki kelime; virüs bahane.

Acaba ailesinde yaşlı olsaydı acaba kronik hasta olsaydı bunları söyleyecek miydi?

Alıntıyı görüntüle

1 Mart itibariyle çoğu sınıf okula gidiyor, tebdirler kalkıyor yani yeni bir dalga endişesi daha da artıyor!

Dostum özür dilerim fakat yeter be artık.
Günlük kaç tane böyle konu açılıyor?
Sınavlar yapılacak işte.
Adam ertelemem diyor.

Dostum özür dilerim fakat yeter be artık.
Günlük kaç tane böyle konu açılıyor?
Sınavlar yapılacak işte.
Adam ertelemem diyor.
Hocam benim için sınav sorun değil dersler iyi zaten ama ailede hasta var, annem psikolojik falan bende korkuyorum.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Amma ağladınız yeter artık alt tarafı gidip 1 saat sınav olup döneceksiniz. Hiç mi dışarı çıkmıyorsunuz?

Bence de virüs bahane ama sınavlar girmek istemiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri