DUR DUR YAZACAM DAHA 1.30 SAAT BOYUNCA KONUŞTUKLARINI STORYE ATANLAR VAR BİR DE ŞGÇCŞDLDLFŞSİFŞŞSÇVÇSCÖ
DUR DUR YAZACAM DAHA 1.30 SAAT BOYUNCA KONUŞTUKLARINI STORYE ATANLAR VAR BİR DE ŞGÇCŞDLDLFŞSİFŞŞSÇVÇSCÖ
Daha da büyük yaz da seni tatile çıkarsınlar :dDUR DUR YAZACAM DAHA 1.30 SAAT BOYUNCA KONUŞTUKLARINI STORYE ATANLAR VAR BİR DE ŞGÇCŞDLDLFŞSİFŞŞSÇVÇSCÖ
O hiç aklıma gelmedi la umarım bir şeDaha da büyük yaz da seni tatile çıkarsınlar :d
Yani sevgili dediğin kardeş kardeş yürümekse.bence yaşla falan bi ilgisi yok olay sadece olgunlukla gelişiyo, yeterli derecede ahlakın ve terbiyen varsa neden 18 yaş altı kız arkadaş yapılmasın,hem kız arkadaş yapmak sadece aşkım canım demek olmuyor, bazen arkadaşlık eder bazen bi durum olduğunda yanında olur, tabi böyle sevgili yapıp işte bu kıza yazmıcaksınız lan bu kız benim vs. yapan zinalarda oluyor
benim bakış açım öyle hepte arkadaşlık edecek demiyorum "gerektiği yerde" etmesi kötü müYani sevgili dediğin kardeş kardeş yürümekse.
Ve o gün sevgilin seni sürekli öper🅱RUH moment öyle bir andır ki parkta sevgilinlesindir ama gri şort vardır
okul bulursan yaparsın. okullar yokkiSizce aynı sınıftan sevgili yapılır mı? Ayrılmassak sorun çıkmaz gibi geliyor bana ama sizin görüşlerinizi de beklerim.
Valla çok iyi olurGerçekten seviyorsan yap ne olacak ama LÜTFEN AMA LÜTFEN ERGEN HAREKETLER YAPMA.Bunu yapmadığın sürece evliliğe bile gider nerdeyse.