Lisede sınıf geçmek ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,627
10. sınıftayım
1.dönem 1 zayıf ım vardı ortalamam 75 di

Şuan bu dönem yani 6 zayıf var ama 5 e düşebilir belki ortalmam 53 daha diğer sınavlar girilmedi sözlüler vs. sınıfı geçiyormuyunm

bizim zamanımızda ortalaman 40ı geçmesi aynı zamanda dil ve anlatım dersinden başarılı sayılman gerekiyordu

bizim zamanımızda ortalaman 40ı geçmesi aynı zamanda dil ve anlatım dersinden başarılı sayılman gerekiyordu
edebiyat dersi baraj dersi ondan geçtim sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortalaman 50 olursa geçiyorsun.
sorumlu ama dimi 11.sınfıta kaldığım dersleri telafi etmem lazım diye bileiyorum

edebiyat dersi baraj dersi ondan geçtim sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorumlu ama dimi 11.sınfıta kaldığım dersleri telafi etmem lazım diye bileiyorum
Hayır. Edebiyat sorumlu ders olarak geçiyor eğer o dersden geçtiysen diğer dersleri vermene gerek yok sadece ortalamanın 50 olması yeterli.

Hayır. Edebiyat sorumlu ders olarak geçiyor eğer o dersden geçtiysen diğer dersleri vermene gerek yok sadece ortalamanın 50 olması yeterli.
emin misin ben 3 dersten fazla olucan zayıf sorumluluk sınavına giriiyorsun diye biliyorum

Ortalama 50 üzerindeyse her türlü geçersin hocam sadece kaldığın derslerden sorumluluk olayı olur onun dışında sıkıntı olmaz

Ortalama 50 üzerindeyse her türlü geçersin hocam sadece kaldığın derslerden sorumluluk olayı olur onun dışında sıkıntı olmaz
Bende mesela 1. dönem 58 ortalamam vardı şuanda 43 olursa geçiyoruz diye biliyorum müdürümüz öyle diyor .d

Bende mesela 1. dönem 58 ortalamam vardı şuanda 43 olursa geçiyoruz diye biliyorum müdürümüz öyle diyor .d
bizim sınıftakiler de öyle diyor 2 dönemin ortalamasını toplamını 2 ye bölünce 50 nin üstündeyse geçiyorsun

bizim sınıftakiler de öyle diyor 2 dönemin ortalamasını toplamını 2 ye bölünce 50 nin üstündeyse geçiyorsun
öylemiş galiba yeni sistem galiba ama bilmiyorum :D

emin misin ben 3 dersten fazla olucan zayıf sorumluluk sınavına giriiyorsun diye biliyorum
Yok öyle bir şey hocam rahat olun 2 dönemin ortalaması toplanır 50'nin üstündeyse geçersiniz bunun haricinde bilgi verenler yanlış bilgi veriyordur. Edebiyatta sorumlu derstir ondan kalırsan seneye vermen gerekiyor sen zaten kalmamışsın sıkıntı yok.

Geri