edebiyat dersi baraj dersi ondan geçtim sıkıntı yokbizim zamanımızda ortalaman 40ı geçmesi aynı zamanda dil ve anlatım dersinden başarılı sayılman gerekiyordu
sorumlu ama dimi 11.sınfıta kaldığım dersleri telafi etmem lazım diye bileiyorumOrtalaman 50 olursa geçiyorsun.
Hayır. Edebiyat sorumlu ders olarak geçiyor eğer o dersden geçtiysen diğer dersleri vermene gerek yok sadece ortalamanın 50 olması yeterli.edebiyat dersi baraj dersi ondan geçtim sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorumlu ama dimi 11.sınfıta kaldığım dersleri telafi etmem lazım diye bileiyorum
emin misin ben 3 dersten fazla olucan zayıf sorumluluk sınavına giriiyorsun diye biliyorumHayır. Edebiyat sorumlu ders olarak geçiyor eğer o dersden geçtiysen diğer dersleri vermene gerek yok sadece ortalamanın 50 olması yeterli.
Bende mesela 1. dönem 58 ortalamam vardı şuanda 43 olursa geçiyoruz diye biliyorum müdürümüz öyle diyor .dOrtalama 50 üzerindeyse her türlü geçersin hocam sadece kaldığın derslerden sorumluluk olayı olur onun dışında sıkıntı olmaz
bizim sınıftakiler de öyle diyor 2 dönemin ortalamasını toplamını 2 ye bölünce 50 nin üstündeyse geçiyorsunBende mesela 1. dönem 58 ortalamam vardı şuanda 43 olursa geçiyoruz diye biliyorum müdürümüz öyle diyor .d
öylemiş galiba yeni sistem galiba ama bilmiyorumbizim sınıftakiler de öyle diyor 2 dönemin ortalamasını toplamını 2 ye bölünce 50 nin üstündeyse geçiyorsun
bizim sınıftakiler de öyle diyor 2 dönemin ortalamasını toplamını 2 ye bölünce 50 nin üstündeyse geçiyorsun
Yok öyle bir şey hocam rahat olun 2 dönemin ortalaması toplanır 50'nin üstündeyse geçersiniz bunun haricinde bilgi verenler yanlış bilgi veriyordur. Edebiyatta sorumlu derstir ondan kalırsan seneye vermen gerekiyor sen zaten kalmamışsın sıkıntı yok.emin misin ben 3 dersten fazla olucan zayıf sorumluluk sınavına giriiyorsun diye biliyorum