thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,036
Fen lisesinde de sınıfta kalmazsın olum sen ne yaptın lgsde kopya mı çektinMesela ben fen lisesinde okuyorum bizim içinde mi edebiyat önemli?
Fen lisesinde de sınıfta kalmazsın olum sen ne yaptın lgsde kopya mı çektinMesela ben fen lisesinde okuyorum bizim içinde mi edebiyat önemli?
Genel ortalaman 50 üstü ise istersen tüm derslerden 50 altında al yinede sınıfı geçersin. Ortalama 50 üstü ve edebiyat 50 üstü ise sorumlu olmadan direkt geçersin. Yine ortalama 50 üstü ve edebiyat 50 altında ise yine sınıfı geçersin fakat ilerleyen dönemlerde edebiyat dersini vermediğin için sorumluluk sınavı ile dersi vermek zorundasın. Kesin bilgidir.Sınıfta kalmak için ortalamanın ve 3 dersin mi 50'den düşük olması lazım yoksa 3 ders 50'den düşük olsada kalıyor muyuz arkadaşım soruyorda
Teşekkür ederimde sen nerden öğrendin kesin olduğunu?Genel ortalaman 50 üstü ise istersen tüm derslerden 50 altında al yinede sınıfı geçersin. Ortalama 50 üstü ve edebiyat 50 üstü ise sorumlu olmadan direkt geçersin. Yine ortalama 50 üstü ve edebiyat 50 altında ise yine sınıfı geçersin fakat ilerleyen dönemlerde edebiyat dersini vermediğin için sorumluluk sınavı ile dersi vermek zorundasın. Kesin bilgidir.
Genel ortalamanın 50 üstü olması gerekiyor ve dil ve anlatımdan geçmen gerekiyor. Edebiyat önemli değil önemli olan dil ve anlatım.Sınıfta kalmak için ortalamanın ve 3 dersin mi 50'den düşük olması lazım yoksa 3 ders 50'den düşük olsada kalıyor muyuz arkadaşım soruyorda
Genel ortalaman 50 ve onun üzerinde olacak. Edebiyat 50 veya üzerinde tutmaya bak. Edebiyat baraj derstir. Ben edebiyattan kaldım. Sorumluluk sınavından geçtim. Kaldığım sene genel ortalamam 48,76'da kalmıştım.Sınıfta kalmak için ortalamanın ve 3 dersin mi 50'den düşük olması lazım yoksa 3 ders 50'den düşük olsada kalıyor muyuz arkadaşım soruyorda
Tecrübe ile sabittirTeşekkür ederimde sen nerden öğrendin kesin olduğunu?