Neler Yeni

Lisede sınıfta kalmak

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Keremakbulut
Sınıfta kalmak için ortalamanın ve 3 dersin mi 50'den düşük olması lazım yoksa 3 ders 50'den düşük olsada kalıyor muyuz arkadaşım soruyorda
Genel ortalaman 50 üstü ise istersen tüm derslerden 50 altında al yinede sınıfı geçersin. Ortalama 50 üstü ve edebiyat 50 üstü ise sorumlu olmadan direkt geçersin. Yine ortalama 50 üstü ve edebiyat 50 altında ise yine sınıfı geçersin fakat ilerleyen dönemlerde edebiyat dersini vermediğin için sorumluluk sınavı ile dersi vermek zorundasın. Kesin bilgidir.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
ama edebiyattan kalmamaya özen gösterin sorumluluk sınavı zor ;)

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
Genel ortalaman 50 üstü ise istersen tüm derslerden 50 altında al yinede sınıfı geçersin. Ortalama 50 üstü ve edebiyat 50 üstü ise sorumlu olmadan direkt geçersin. Yine ortalama 50 üstü ve edebiyat 50 altında ise yine sınıfı geçersin fakat ilerleyen dönemlerde edebiyat dersini vermediğin için sorumluluk sınavı ile dersi vermek zorundasın. Kesin bilgidir.
Teşekkür ederimde sen nerden öğrendin kesin olduğunu?

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Sınıfta kalmak için ortalamanın ve 3 dersin mi 50'den düşük olması lazım yoksa 3 ders 50'den düşük olsada kalıyor muyuz arkadaşım soruyorda
Genel ortalamanın 50 üstü olması gerekiyor ve dil ve anlatımdan geçmen gerekiyor. Edebiyat önemli değil önemli olan dil ve anlatım.

hasnckr28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hasan Çakır
Genel ortalaman 50 ve onun üzerinde olacak. Edebiyat 50 veya üzerinde tutmaya bak. Edebiyat baraj derstir. Ben edebiyattan kaldım. Sorumluluk sınavından geçtim. Kaldığım sene genel ortalamam 48,76'da kalmıştım.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bütün derslerinin ortalaması 50'nin altında olursa kalırsın bir de edebiyattan kalırsan sorumluluk sınavına girmek zorunda kalacaksın o sorumluluk sınavından geçene kadar mezun olamıyorsun. O yüzden edebiyata önem ver ve diğer derslerin ortalaması da 50'nin altında olsa kalırsın sınıfta.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Genel ortalama 50'den düşük ve edebiyatın 50' den düşük olmaması gerek

Son düzenleme:
Top Bottom