Neler Yeni

Lisede veli isteği ile sınıfda kalabilir miyim

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Dušan Tadić
Okulu bırakıp çalışmaya başladım ama çok pişman oldum şuan saat 6 da eve gelip full ders çalışıyorum ve sene başında okulu bıraktığım için şuan gittiğim sınıfın konularını bilmiyorum o yüzden sınıf tekrarı yapmak istiyorum hem geçmiş senelerde ki eksik konularıda tamamlamış olurum
Asıl sorum lisede veli izni ile sınıf tekrarı oluyor mu dilekçesi falan var mı?

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Rafet Aydın
Okulu bırakıp çalışmaya başladım ama çok pişman oldum şuan saat 6 da eve gelip full ders çalışıyorum ve sene başında okulu bıraktığım için şuan gittiğim sınıfın konularını bilmiyorum o yüzden sınıf tekrarı yapmak istiyorum hem geçmiş senelerde ki eksik konularıda tamamlamış olurum
Devamsızlıktan kalabilirsin zaten. Okul idaresiyle görüş işgüzarlık yapıp geçirmesinler tamamdır. Dilekçeye falan gerek yok.

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Dušan Tadić
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Devamsızlıktan kalabilirsin zaten. Okul idaresiyle görüş işgüzarlık yapıp geçirmesinler tamamdır. Dilekçeye falan gerek yok.
Hocam zaten şuan normal okula geçersem devamsızlıktan kalmış oluyorum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bence Kalman Mantıksız Okur devam et böyle zaten sadece 2-3 AY geridesin yani bu seneyi geçtikten sonra yaz tatilinde konu eksikliğini tamamlayabilirsin +YKS'de zaten basarılı olursan sorun yok basarılı olamasanda 1 yıl tekrar hazırlık yapacağın için Konu eksikliğini tekrar sırasında tamamlarsın yani Şuan sınıfta kalmak iyi değil tam tersi kötü olur

Spectre_zz

80+ Bronze
Kanka ben %3luk dilimle alan bi okuldan mezunum ve hic ders dinlemedim lise hayatim boyunca su an mezunjm ve cok iyi bi dershaneye gidiyorum 3 ayda resmen aytmatematik bitti gu de 13 saat ders calisiyorum sen 2 ay kapanir mi diye hic kara kara dusunme isin cok kolay guven bana sadece duzgun calis kendini zorla.

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Dušan Tadić
Bence Kalman Mantıksız Okur devam et böyle zaten sadece 2-3 AY geridesin yani bu seneyi geçtikten sonra yaz tatilinde konu eksikliğini tamamlayabilirsin +YKS'de zaten basarılı olursan sorun yok basarılı olamasanda 1 yıl tekrar hazırlık yapacağın için Konu eksikliğini tekrar sırasında tamamlarsın yani Şuan sınıfta kalmak iyi değil tam tersi kötü olur
Hocam benim çalıştığım yerin ustalık ve öğretici belgesi yok o yüzde sistem beni rasgele bı okula atmış ve oraya hiç gitmediğim için devamsızlıktan kalıyorum mecbur sınıf tekrarı yapıcam :)

Sınıf tekrarı yapmaya mecbur değilsen yapma bı işe yaramaz,okulda zaten tamamını öğretmiyorlar evde çalışıp halletmen gerekiyor,ama benim fazladan bı senem var diyosan devamsızlıktan kalırsın zaten.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam benim çalıştığım yerin ustalık ve öğretici belgesi yok o yüzde sistem beni rasgele bı okula atmış ve oraya hiç gitmediğim için devamsızlıktan kalıyorum mecbur sınıf tekrarı yapıcam :)
Hocam Tam dediğinizi anlamadım ustalık belgesi falan meslekten bahsediyorsanız bilmiyorum ama tavsiyem en kötü bir imam hatip lisesine veya puanının yetiyorsa Anadolu lisesine falan gidin Ama önce okdugunuz okul ile konuşun devamsızlığı sildirin Ben lisedeyken 2-3 ay sonra geliyordu velisiyle beraber çocuklar sildiriyor devamsızlığı deneyin sansınızı

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Dušan Tadić
hocam 1 2 hafta uğraştık artık devamsızlık silme diye bir şey yok çok öğretmenle müdürle görüştük malesef olmuyor senin dediğin devamsızlık silme hastaneden illegal olarak tanıdık yolu ile geçmişe dönük rapor yazıp devamsızlıkları sildiriyorlardı ama artık her şey elektronik ortamda olduğu için doktorlar rapor yazmıyor
Hocam Tam dediğinizi anlamadım ustalık belgesi falan meslekten bahsediyorsanız bilmiyorum ama tavsiyem en kötü bir imam hatip lisesine veya puanının yetiyorsa Anadolu lisesine falan gidin Ama önce okdugunuz okul ile konuşun devamsızlığı sildirin Ben lisedeyken 2-3 ay sonra geliyordu velisiyle beraber çocuklar sildiriyor devamsızlığı deneyin sansınızı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,756
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom