MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Milli eğitim bakanlığı yazıları ve toplantılarıKaynak?
Milli eğitim bakanlığı yazıları ve toplantılarıKaynak?
2 Temmuz'a kadar ders var yine :/İyi yönünden bakalım Mayıs Haziran Temmuz Ağustos bizim.
Bir de yüz yüze hocam2 Temmuz'a kadar ders var yine :/
bence sınavları erteleyecekler gibi ama hayırlısı. Bugün kabine toplantısı ya da MEB açıklaması vs. var mı?Bir de yüz yüze hocam
Hayır yok hocam ertelenme De söz konusu değil hocam şuan ani bir karar veremezlersebence sınavları erteleyecekler gibi ama hayırlısı. Bugün kabine toplantısı ya da MEB açıklaması vs. var mı?
Bugün kabine toplantısı ya da MEB açıklaması vs. var mı?Hayır yok hocam ertelenme De söz konusu değil hocam şuan ani bir karar veremezlerse
Yok diye biliyorumBugün kabine toplantısı ya da MEB açıklaması vs. var mı?
Diyecek bir şey bulamıyorum. Umarım çocugun yurt dışında rahattır ZİYAEvet 1. Sınavları olduk 2.Leri De Nisanda olucaz(kesin bilgi millî eğitim yazısında yaziyor) şimdi öğrendiğim bilgilere göre bakanlık 3.sınavlara hazırlanıyor ve okullar yüz yüze açılacak(2.donem 2.sinavlari)
Şimdiden geçmiş olsun
Press F
@rdeMStakeN @TECHNO
Mesaj otomatik birleştirildi:
@5x_d4emon
ben erteleneğini düşünüyorum. 1. sınavları zaten çoğu kişi olmuştu. Fakat 2. sınavları kimse olmadı ve vaka 21kEvet 1. Sınavları olduk 2.Leri De Nisanda olucaz(kesin bilgi millî eğitim yazısında yaziyor) şimdi öğrendiğim bilgilere göre bakanlık 3.sınavlara hazırlanıyor ve okullar yüz yüze açılacak(2.donem 2.sinavlari)
Şimdiden geçmiş olsun
Press F
@rdeMStakeN @TECHNO
@5x_d4emon
bende 6. sınıfım yarın başlıyor hegün iki sınav var toplamda haftanın 3 günü sınav yapcazÇünkü liseliler koronaya karşı antikor üretiyor ama ortaokullular üretemiyor.
Evet Ziya böyle düşünüyor.
1 hafta size ban geliyor hocamDiyecek bir şey bulamıyorum. Umarım çocugun yurt dışında rahattır ZİYA
Derdiniz çok büyük hocam (!)bende 6. sınıfım yarın başlıyor hegün iki sınav var toplamda haftanın 3 günü sınav yapcaz
Bunu yazdıgım için dediysem gelsin umrumda değil.1 hafta size ban geliyor hocam
Derdiniz çok büyük hocam (!)
Yok hocam altaki mesaja bakınBunu yazdıgım için dediysem gelsin umrumda değil.
Sonra neden Ziya'ya sallayıp ban yiyorsun. 2. kez aynısını yapmamak için zor tutuyorum kendimi.
Öğrenci değil uzaktan kumandalı araba gibiyiz.