Umut0526
80+ Silver
teşekkür ederim. İyi forumlarSiz yine iyisiniz Allah zihin açıklığı versin
teşekkür ederim. İyi forumlarSiz yine iyisiniz Allah zihin açıklığı versin
PcMeraklısıdırOrtaokul olan bne
Size deteşekkür ederim. İyi forumlar
Meraklıyım krşmPcMeraklısıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Size de
Tamam ab kızmaMeraklıyım krşm
Bakan çok lol oynamış triple gidiyor.Evet 1. Sınavları olduk 2.Leri De Nisanda olucaz(kesin bilgi millî eğitim yazısında yaziyor) şimdi öğrendiğim bilgilere göre bakanlık 3.sınavlara hazırlanıyor ve okullar yüz yüze açılacak(2.donem 2.sinavlari)
Şimdiden geçmiş olsun
Press F
@rdeMStakeN @TECHNO
@5x_d4emon
Yasuo+support oynadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamamBakan çok lol oynamış triple gidiyor.
Call of duty de bir sahnede cenazedesin orda "press f to respect" yazıyor yani saygı için f tuşuna basın diyor.Meraklıyım krşm
(press f ne anlama geliyo bilmiyom ne demek)
İsim kötü yanı hocam giren de çıkan da bizdenAma b... çıktı artık yeter
He bende diyom bu press f ne saolasınCall of duty de bir sahnede cenazedesin orda "press f to respect" yazıyor yani saygı için f tuşuna basın diyor.
Bu mezar fotosu atmış ya hocam başında ziya Selçuk mezarda yatan liseliler ona Press F dedimHe bende diyom bu press f ne saolasın
Hocam eğitim sistemi ne yeniyor muÖğrencilere okulu sevdirmeye çalışmak yerine nefret ettirmeye çalışıyorlar, mükemmel bir sistemle çalışıyorlar, eğitim sistemi en dipte zaten onuda yok edecekler :d
Ok hocamBu mezar fotosu atmış ya hocam başında ziya Selçuk mezarda yatan liseliler ona Press F dedim
Hocam eğitim sistemi ne yeniyor mu