Ailemin corona olduğu bu ayın 14üne belli oldu 15inde sınavlarım başlıyordu temaslı olduğumdan dolayı sınavlara gidemedim hâlâ dışarı çıkmam yasakken yarın sınav olmaya gideceğim. Umurunda olsun bence sağlık falan dinlenmiyor bu ülkede.Zerre umurumda değil, sağ ön sıramdaki adam korona.
Büyük ihtimalle tüm sene2. Sınavlarda zaten hocalar geldiğimiz konuya kadar soracaklarmış 3. Sınavlarda ne soracaklar
Kimin umrundayız hocamAilemin corona olduğu bu ayın 14üne belli oldu 15inde sınavlarım başlıyordu temaslı olduğumdan dolayı sınavlara gidemedim hâlâ dışarı çıkmam yasakken yarın sınav olmaya gideceğim. Umurunda olsun bence sağlık falan dinlenmiyor bu ülkede.
Yıkılmadım ayaktayım dertlerimleee baş başayımyeter lan yeter
Alıntıyı görüntüle
Kafayı yemiş bunlarEvet 3.ler de arakdan gümbür gümbür geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Başlayın hocam rahat yok yokValla ikinci sınavlarım bitti hemen çalışmaya başlasam bari.
1 hafta banKafayı yemiş bunlar
Okullar temmuzda kapanacaksa Mayıs Nisan arası yapılır heraldeBaşlayın hocam rahat yok yok
1 hafta ban
Pu(!) Aynı şekilde tepki verdim hocam öğrenince
1 değil 2 değil tam 3 tane sınav mı ?Evet 1. Sınavları olduk 2.Leri De Nisanda olucaz(kesin bilgi millî eğitim yazısında yaziyor) şimdi öğrendiğim bilgilere göre bakanlık 3.sınavlara hazırlanıyor ve okullar yüz yüze açılacak(2.donem 2.sinavlari)
Şimdiden geçmiş olsun
Press F
@rdeMStakeN @TECHNO
@5x_d4emon
Büyük ihtimalle 29 nisan -1 Mayıs haftası yaparlar hocamOkullar temmuzda kapanacaksa Mayıs Nisan arası yapılır heralde
Maalesef hocam1 değil 2 değil tam 3 tane sınav mı ?