bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
BİM için üniversite mezunu aradıklarında görürüm seniHocam yapmayın lütfen
Ülkenin halini görmüyormuş gibi konuaaşmayın
BİM için üniversite mezunu aradıklarında görürüm seniHocam yapmayın lütfen
Ülkenin halini görmüyormuş gibi konuaaşmayın
Burger kink degil miydi oBİM için üniversite mezunu aradıklarında görürüm seni
Bir yandan o da doğruBİM için üniversite mezunu aradıklarında görürüm seni
O "e-sporcu olacam" cıların mekanıBurger kink degil miydi o
Hocam 4 yıl sivil havacılık bitirip a101 de çalışan biliyorum benÜlkedeki bütün üniversite mezunlarını BIM ve A101'e mi atadılar benim mi haberim yok?
Kaliteli bir üniversite iyi bölüm okursan kasiyer olmana gerek kalmaz,uyandırayım.
Lise diplomasıyla 2500-3000 maaşlık işlerde çalışmak yerine üniversite diplomasıyla neden en az 6000-7000'lik yerlerde çalışmayasın? Üniversite mezunları da zaten BİM'de çalışıyor iş bulamıyor algısı yanlış. Adam bi' bulsa girer ve çalışır. Ama lise mezunu adam iş boşluğu bulsa bile çalışamaz. İş sahibi der seni alacağıma adam almam daha iyi.Bir yandan o da doğru
Ama BİM e girmektense liseyi bitirip bir işe girip o işten devam etmek daha mantıklı geliyor bana
bende bilmiyorum harbi kaçta okula gitcez la hocalarda bişey demedi10. sınıfım, anadolu lisesindeyim. Saat kaçta okula gidip gelineceği hakkında bilgi verilmedi bana. Standartmı saatler acaba? Kendi okulunuzun saatlerinide söyleyebilirsiniz
kendini geliştirmezsen, yabancı dil koymazsan doğal.Hocam 4 yıl sivil havacılık bitirip a101 de çalışan biliyorum ben
eğer elinde en az 60-70k para y6oksa kesinlike üniversite oku paran yoksa da oku derim ama paran varsa işletme vs. açabilirsinSonu A101 de bitecek çünkü
İş hayatına atılmak daha mantıklı geliyor
Hocam yapmayın etmeyin şuan hangi üniversite mezunu 6000-7000 lik işlerde çalışıyorLise diplomasıyla 2500-3000 maaşlık işlerde çalışmak yerine üniversite diplomasıyla neden en az 6000-7000'lik yerlerde çalışmayasın? Üniversite mezunları da zaten BİM'de çalışıyor iş bulamıyor algısı yanlış. Adam bi' bulsa girer ve çalışır. Ama lise mezunu adam iş boşluğu bulsa bile çalışamaz. İş sahibi der seni alacağıma adam almam daha iyi.
Nasıl hocam ilk defa duyuyorum bunu kolpa gibi amaevet, tam günsen 10 ders göreceksin ve doğal olarak daha geç çıkacaksın.