Neler Yeni

Liseler Saat Kaçta Okula Gidip Gelecek?

Bir yandan o da doğru
Ama BİM e girmektense liseyi bitirip bir işe girip o işten devam etmek daha mantıklı geliyor bana
Lise diplomasıyla 2500-3000 maaşlık işlerde çalışmak yerine üniversite diplomasıyla neden en az 6000-7000'lik yerlerde çalışmayasın? Üniversite mezunları da zaten BİM'de çalışıyor iş bulamıyor algısı yanlış. Adam bi' bulsa girer ve çalışır. Ama lise mezunu adam iş boşluğu bulsa bile çalışamaz. İş sahibi der seni alacağıma adam almam daha iyi. :)

10. sınıfım, anadolu lisesindeyim. Saat kaçta okula gidip gelineceği hakkında bilgi verilmedi bana. Standartmı saatler acaba? Kendi okulunuzun saatlerinide söyleyebilirsiniz
bende bilmiyorum harbi kaçta okula gitcez la hocalarda bişey demedi :)

Lise diplomasıyla 2500-3000 maaşlık işlerde çalışmak yerine üniversite diplomasıyla neden en az 6000-7000'lik yerlerde çalışmayasın? Üniversite mezunları da zaten BİM'de çalışıyor iş bulamıyor algısı yanlış. Adam bi' bulsa girer ve çalışır. Ama lise mezunu adam iş boşluğu bulsa bile çalışamaz. İş sahibi der seni alacağıma adam almam daha iyi. :)
Hocam yapmayın etmeyin şuan hangi üniversite mezunu 6000-7000 lik işlerde çalışıyor

Geri