Liseye nasıl kayıt olucaz?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Liseye yerleştim. nasıl kayıt olucaz? babam aramış A4 kağıdı falan lağzımmış herhalde, nasıl oluyor liseye mi gidicez kayıt olmak için ayrıntılı anlatan videosu varmı?

Liseye yerleştim. nasıl kayıt olucaz? babam aramış A4 kağıdı falan lağzımmış herhalde, nasıl oluyor liseye mi gidicez kayıt olmak için ayrıntılı anlatan videosu varmı?
Ne lisesi anadolumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denizcilik flnsa sağlık raporu isterler normal bir lise ile gidin kayıt olun 1-2 şey ve para isterler

Biz geçen sene kayıt olmak için okula gitmiştik.

Kayıt döneminde liseye ailenle gidip kayıt oluyorsun işte. Ben öyle olmuştum sistem aynıdır heralde.

Ne lisesi anadolumu

Denizcilik flnsa sağlık raporu isterler normal bir lise ile gidin kayıt olun 1-2 şey ve para isterler
Anadolu

5 sene önce okula ailem ile gidip kayidimi yaptırmıştım sanirim hala aynı şekilde olması gerekiyor.

Kimlik ve vesikalık fotoğraf götürmeyi unutma

Hocam evden çıkıyorsunuz.Arabanız varsa arabaya arabanız yoksa otobüs veya dolmuşa binip okula gidiyorsunuz. (yanınızda anne veya baba ile birlikte).Giderkende yanınızda T.C. kimliğinizi ve okulun istediği 1 top A4 kağıdını yanınızda götürüyorsunuz.Müdür yada müdür yardımcısıyla görüştükten sonra onlar sizi okula kayıt etmiş oluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,354
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri