Litepower 550 w PSU

Egean

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
89
THERMALTAKE Litepower RGB 550W 120mm Fanlı PSU kalıtelımıdır asus 1660 evo oc edition a yetermi herhangi bir elektrik kesintisinde parca yanma oranı nedır

Yeter thermaltake kaliteli bir kasa ve psu üreticisidir korkmanıza gerek yok parçaların yanma oranı çok çok az rampage frizby olsaydı belki

THERMALTAKE Litepower RGB 550W 120mm Fanlı PSU kalıtelımıdır Asus 1660 evo oc edition a yetermi herhangi bir elektrik kesintisinde parca yanma oranı nedır
PSU alırken 80+ olması önemlidir. Aşağıdaki ürünü öneririm. Elektrik kesintisinde yanma oranı şans işi.

Thermaltake'in litepower serisi leş bir seri. Redditte arayın thermaltake litepower diye. Hiçkimse önermiyor.

Alakası yok. Ona bakarsan FSP'Nin AHBC Serisindede sertifika yok? Ama güvenilir. Koruması yoksa Yanar. Yanlış bilgilendirmeyelim artık bu konuda.

Konu sahibinin attığı Marka ve PSU Kaliteli.
Zaten kalitesiz demedim. 80+ almasını önerdim. Yanlış bir bilgilendirme yaptığımı düşünmüyorum.

PSU o ekran kartı için yeterli. Elektrik kesintisi gibi basit bir olay o güç kaynağına bir şey yapmayacaktır, oldukça kaliteli. Olsa bile en fazla güç kaynağı yanar, diğer parçaları korur. Thermaltake'e her şeyini emanet edebilirsin :)

Geri