PSU alırken 80+ olması önemlidir. Aşağıdaki ürünü öneririm. Elektrik kesintisinde yanma oranı şans işi.THERMALTAKE Litepower RGB 550W 120mm Fanlı PSU kalıtelımıdır Asus 1660 evo oc edition a yetermi herhangi bir elektrik kesintisinde parca yanma oranı nedır
Alakası yok. Ona bakarsan FSP'Nin AHBC Serisindede sertifika yok? Ama güvenilir. Koruması yoksa Yanar. Yanlış bilgilendirmeyelim artık bu konuda.PSU alırken 80+ olması önemlidir. Aşağıdaki ürünü öneririm. Elektrik kesintisinde yanma oranı şans işi.
Zaten kalitesiz demedim. 80+ almasını önerdim. Yanlış bir bilgilendirme yaptığımı düşünmüyorum.Alakası yok. Ona bakarsan FSP'Nin AHBC Serisindede sertifika yok? Ama güvenilir. Koruması yoksa Yanar. Yanlış bilgilendirmeyelim artık bu konuda.
Konu sahibinin attığı Marka ve PSU Kaliteli.
Emin misin?Zaten kalitesiz demedim. 80+ almasını önerdim. Yanlış bir bilgilendirme yaptığımı düşünmüyorum.
80+ Yok diye yanması imkansız. Tamamen korumayla ilgili.PSU alırken 80+ olması önemlidir. Aşağıdaki ürünü öneririm. Elektrik kesintisinde yanma oranı şans işi.
Orada 80+ ile ilgili bir şey söylemedim. Elektrik kesintisinde parçaların bozulma ihtimali şans işi dedim.Emin misin?
80+ Yok diye yanması imkansız. Tamamen korumayla ilgili.