Neler Yeni

LİVÂTA ve Eşcinsellik neden bu kadar yaygın günümüzde?

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Göktuğ Demircan
ilginç bir konu açıkçası escinsellik ve benzeri şeyleri desteklemiyorum ama tarihte bakarsanız bu Osmanlı içinde de olan bir şey direkt sarayda yaşanan olaylarda var

din konusunda da açıkçası isteyen isteyen istediğine inanabilir bence ha değişik saçma sapan topluma zarar verici ayin ve benzeri şeyler varsa elbette yasaklanmalı ama adam allaha inanmış inanmamış ya da allaha inanmış kitaba inanmamış yok hristiyanmış yahudiymiş sikh mis hiç umrumda olmaz açıkçası

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
yunusemre

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Tekin Ayber
Şimdiki ifadeler yokken eskiden herkes LİVÂTA şeklinde tanımlarmış... Şimdi popüler kültürün eseri bazı kavramlar türedi, kimisi "le li ge li be li te li" der, kimisi "ge li ye li" filan der, daha bir çok uydurulmuş veya Türkçe'ye uymayan çarpık ifadeler var ama bu işin asıl ifadesi LİVÂTA, Türkçesi de "eşcinsellik"tir. Bunu anlatmak zorunda kaldım, kusura bakmayın.

İnsan olmak bir sorumluluk getirir, inançlara veya insanın kendi inancı neyse ona göre sorumluluk yükler... Bir insanın eğer inancı yoksa veya inançsızlığa inanıyorsa problem yoktur ama o kimse kendi inançsızlığına göre insan olmayı başka inançtaki insanlara dayatıyorsa orda problem vardır. İşte bu yüzden mesela İslam Dininde livata yapanlar çok aşağılık kimseler olarak görülürler hatta hayvanlardan bile aşağılık olabilirler... Mesele böyle, sana göre insan tanımı değişebilir, belki sana göre insan lelibeligeliteli olabilir, hatta daha da aşırı gidip aile bireylerine ve onların namusuna bile göz dikebilir fakat bu tanım herkeste olacak diye bir şey yok. Bile isteye böyle olan veya hareket eden, böyleliği yaymak için elinden geleni ardına koymayanlar kusura bakmayın bence insan olmayı hak etmiyorlar.

Gelelim Hastalık mevzusuna, bence bunu doktorlar veya daha üst makamdaki kurullar tartışsın ve ona göre karar versin, açıkçası zor bir mesele bu hastalık olup olmadığı meselesi... Ben bu konuda topu bilenlere atıyorum, yanlış bir şey yazmak istemem.

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
berkay türküm
özentilik. insanlar saçma ***** şeyleri popüler ediyor gerçekten

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Neredeyse herkes hastalık olduğunu söylemiş ama tıpta hastalık olarak geçmiyor ya da bir tedavisi yokmuş. Bazı yerler doğuştan gelebileceğini söylüyor(bence böyle bir şey yok) bazıları da tam tersini. Bazı yerler ise yediğin hormonlu besinlerden gördüklerinden kısacası çevrenden etkilenerek ortaya çıktığını söylüyor bazı yerler ise böyle bir şey olmadığını söylüyor çok karışık cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom