Neler Yeni

logitec g pro x aldım sonunda. h.o mu .g.o

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Gürkan Yıldırım
-Logitech yazılımını silin
-Mağaza üzerinden Dts'i indirin ve açın
-Uzamsal Ses üzerinden DTS:X i seçip Tamam deyin.
-Ardından Logitech yazılımını tekrar kurun.
-Profil ayarlarınızı yapın.
-Ghub üzerinden surround sesi açmayın.
-Ve kesinlikle uzamsal ses kısmına bir daha girmeyin, Aksi taktirde bir değişiklik yapıldığında seçili Uzamsal ses (DTS:X) devre dışı kalıp "Kapalı" konumuna geliyor.
https://apps.microsoft.com/store/detail/dts-sound-unbound/9PJ0NKL8MCSJ?hl=tr-tr&gl=tr bahsettiğin uygulama bu mu kardeşim bende yeni aldım gün içinde gelicek söylediklerini yapıcam birde ücretsiz mi

Mr.White

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
serdar doğan

Farway

80+ Silver
Geçmiş olsun,ses seviyesi yetersiz ve ağır bir kulaklık. Cloud 2 de almayın dip ses sorunları olan sıkıntılı kulaklık.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
hayırlı olsun güzel paraya almışsın.

kırmızışarapp

80+ Silver
Tanıdığım csgo oyuncuları önermiyordu. Dip ses olayı da vardı sanırım. Dip ses şans işi o neyse de. Herkesin daha iyi bulduğu yönleri var kulaklıkların. Denedin ve beğendiysen h.o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun,ses seviyesi yetersiz ve ağır bir kulaklık. Cloud 2 de almayın dip ses sorunları olan sıkıntılı kulaklık.
Dip ses diye her kulaklığa laf atmayı bırakın. Dip ses şans işi. Sizin söyleminize göre her kulaklıkta dip ses var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
serdar doğan
Tanıdığım csgo oyuncuları önermiyordu. Dip ses olayı da vardı sanırım. Dip ses şans işi o neyse de. Herkesin daha iyi bulduğu yönleri var kulaklıkların. Denedin ve beğendiysen h.o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dip ses diye her kulaklığa laf atmayı bırakın. Dip ses şans işi. Sizin söyleminize göre her kulaklıkta dip ses var.
hangi kulaklığı önermiyordu onu anlamadım ama bende dip ses yok şuan cloud2 de değin gibi hep dip ses var dediler ondan almadım.

kırmızışarapp

80+ Silver

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
knk dıp ses 10 urunden 3 unde oluyor ona bakarsan pıyasada şauan sorunsuz kulaklık bulamassın zaten dıp ses almamak ıcın bır sebep degıl olursa ıadeye gonderılır

Farway

80+ Silver
knk dıp ses 10 urunden 3 unde oluyor ona bakarsan pıyasada şauan sorunsuz kulaklık bulamassın zaten dıp ses almamak ıcın bır sebep degıl olursa ıadeye gonderılır
Dip ses basit seviyede değil baş ağrıtıyor. Benim şu an evimde Rampage Titan X, Sennheiser GSP350, Cooler Master MH752, Corsair HS50 ve Snopy'nin bir kulaklığı var. Onun dışında da Cooler Master MH650'yi iade ettim bir süre kullanıp Sennheiserde var ama çok az hissedilmiyor bile bu kadar kulaklık nasıl sorunsuz öyleyse? Bir tek HS50 nin mikrofonu çok dip ses yapıyordu o da kırıldı zaten.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Dip sesin krali gamepower kizaru da var
Ayrı birsey level atlamis dip ses kafani tirmaliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç