Neler Yeni

logitec g pro x aldım sonunda. h.o mu .g.o

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
1760 liraya aydım arkadaşlar dün akşam bu gün en uzuz. 2350 diyor nasıl böyle fiyat artıyor anlamıyorum.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Alına bilecek en iyi kulaklıklar arasında gösteriliyor zaten,rahat olun.

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
iade mi etmeliyim sence hiç karşılaştırmamıştım üst seri diye iyidir demiştim güya :/
Ses sistemlerinde teknolojik ilerlemeler gibi efsane farklar olmuyor günümüzde maalesef . Ses skorları birbirlerine yakın lâkin g733'ün 21.3 saat kullanım süresi (şarj süresi 4.4 saat), g535'in 35.3 saat kullanım süresi (şarj süresi 1.4 saat) var. Bu çok ciddi bir fark. Karar sizin ben fikrimi söyledim zaten.

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Ses sistemlerinde teknolojik ilerlemeler gibi efsane farklar olmuyor günümüzde maalesef . Ses skorları birbirlerine yakın lâkin g733'ün 21.3 saat kullanım süresi (şarj süresi 4.4 saat), g535'in 35.3 saat kullanım süresi (şarj süresi 1.4 saat) var. Bu çok ciddi bir fark. Karar sizin ben fikrimi söyledim zaten.
bi gelsin bakalım o zaman hayırlısıyla da ona göre yol planı yapayım ben de çok teşekkürler dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
serdar doğan
Hyper x cloud 2 özellikle oyuncuları mutlu edecek hâlâ f/p bir kulaklık lâkin ben tercih edecek olsam o fiyat bandında Razer BlackShark V2 alırdım. Hepsini test etmiş birisi olarak , bana göresi sana göresi değil de testlerle konuşmayı severim. Hyper x cloud 2 tiz frekansları kötü bir kulaklıktır. Logitech g pro x o açıdan bakıldığında daha dengeli bir kulaklık. Fiyatını hak eder etmez o ayrı. Hyper x cloud 2'nin konuşulacağı rakip g pro x değil Razer BlackShark V2'dir.

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de sana g535 önerirdim.

razer v2 yi çok almak istedim ikinci el bile bulamadım düzgün. pro x de dengi diye aldım şuan sıkıntı yok sesi çok yüksek geldi. mikrofonda iyi ama biraz zaman la göreceğiz artık.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Hayirli olsun ayni anda almisiz
Sen amazondan mi aldin hocam

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Logitech G Pro X mikrofon kalitesi güzel haricinde çok abartılıyor. Cloud Alpha S kullanıyorum hemde daha rahat hemde ses kasma konusunda daha başarılı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
serdar doğan
Hayirli olsun ayni anda almisiz
Sen amazondan mi aldin hocam
dün media marktan aldım iyiki almışım yoksa 600 lira fazla verecektik. sana da hayırlı olsun

sana
Hayırlı olsun kanka bende 2 hafta önce aldım. Çok memnunum.

hayırlı olsun kanka. dur bakalım ben dün aldım daha kullanamadım tam anlamıyla.

sana
Hayırlı olsun kanka bende 2 hafta önce aldım. Çok memnunum.

hayırlı olsun kanka. dur bakalım ben dün aldım daha kullanamadım tam anlamıyla.

Son düzenleme:

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
dostum geldi kargo ürün güzel konforlu sayılır ses sim racing yaptığım için çok çok detaylı anlayamadım pedler kulağı çok ısıtıyor yalan yok g535i denemediğimden acaba mı diyemiyorum şuanlık

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
serdar doğan
Kesinlikle tavsiyem g hub üzerinden surround sesi açmayın, microsoft üzerinden dts'i indir onu aç ama biraz bug mevcut profilimde konularda çözdüm ona bakarak o ayarı yap daha iyi bir ses deneyimi veriyor.
konularda bulamadım dediğniz ayarları link atabilirmisiniz.

Mr.White

80+ Bronze
konularda bulamadım dediğniz ayarları link atabilirmisiniz.
-Logitech yazılımını silin
-Mağaza üzerinden Dts'i indirin ve açın
-Uzamsal Ses üzerinden DTS:X i seçip Tamam deyin.
-Ardından Logitech yazılımını tekrar kurun.
-Profil ayarlarınızı yapın.
-Ghub üzerinden surround sesi açmayın.
-Ve kesinlikle uzamsal ses kısmına bir daha girmeyin, Aksi taktirde bir değişiklik yapıldığında seçili Uzamsal ses (DTS:X) devre dışı kalıp "Kapalı" konumuna geliyor.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Hayırlı olsunda milletteki cloud2 sevdası nedir anlamadım. Mikrofon kalitesi iyi değil, fiyatı pahalı. Çoktan f/p olmaktan çıktı bu kulaklık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,290
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom