Ses sistemlerinde teknolojik ilerlemeler gibi efsane farklar olmuyor günümüzde maalesef . Ses skorları birbirlerine yakın lâkin g733'ün 21.3 saat kullanım süresi (şarj süresi 4.4 saat), g535'in 35.3 saat kullanım süresi (şarj süresi 1.4 saat) var. Bu çok ciddi bir fark. Karar sizin ben fikrimi söyledim zaten.
Ses sistemlerinde teknolojik ilerlemeler gibi efsane farklar olmuyor günümüzde maalesef . Ses skorları birbirlerine yakın lâkin g733'ün 21.3 saat kullanım süresi (şarj süresi 4.4 saat), g535'in 35.3 saat kullanım süresi (şarj süresi 1.4 saat) var. Bu çok ciddi bir fark. Karar sizin ben fikrimi söyledim zaten.
Hyper x cloud 2 özellikle oyuncuları mutlu edecek hâlâ f/p bir kulaklık lâkin ben tercih edecek olsam o fiyat bandında Razer BlackShark V2 alırdım. Hepsini test etmiş birisi olarak , bana göresi sana göresi değil de testlerle konuşmayı severim. Hyper x cloud 2 tiz frekansları kötü bir kulaklıktır. Logitech g pro x o açıdan bakıldığında daha dengeli bir kulaklık. Fiyatını hak eder etmez o ayrı. Hyper x cloud 2'nin konuşulacağı rakip g pro x değil Razer BlackShark V2'dir.
The HyperX Cloud 2/Cloud II are better headphones than the Razer BlackShark V2, though depending on your preferences, you may prefer one over the other. The HyperX are more comfortable and are better built, and their microphone performs better out of the box. They also do a better job passively...
The Logitech G Pro X Gaming Headset is more versatile than the HyperX Cloud 2/Cloud II. The Logitech have a more neutral sound out of the box, an app to customize their sound to your liking, and easier to use controls. On the other hand, the HyperX have a slightly better microphone, channel...
The Logitech G535 LIGHTSPEED Wireless and the Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless are similarly performing wireless gaming headphones. They're both comfortable and decently well-built, but the G535 reproduce audio more consistently and have a slightly more neutral sound profile by default, and...
razer v2 yi çok almak istedim ikinci el bile bulamadım düzgün. pro x de dengi diye aldım şuan sıkıntı yok sesi çok yüksek geldi. mikrofonda iyi ama biraz zaman la göreceğiz artık.
Logitech G Pro X mikrofon kalitesi güzel haricinde çok abartılıyor. Cloud Alpha S kullanıyorum hemde daha rahat hemde ses kasma konusunda daha başarılı.
dostum geldi kargo ürün güzel konforlu sayılır ses sim racing yaptığım için çok çok detaylı anlayamadım pedler kulağı çok ısıtıyor yalan yok g535i denemediğimden acaba mı diyemiyorum şuanlık
Kesinlikle tavsiyem g hub üzerinden surround sesi açmayın, microsoft üzerinden dts'i indir onu aç ama biraz bug mevcut profilimde konularda çözdüm ona bakarak o ayarı yap daha iyi bir ses deneyimi veriyor.
-Logitech yazılımını silin
-Mağaza üzerinden Dts'i indirin ve açın
-Uzamsal Ses üzerinden DTS:X i seçip Tamam deyin.
-Ardından Logitech yazılımını tekrar kurun.
-Profil ayarlarınızı yapın.
-Ghub üzerinden surround sesi açmayın.
-Ve kesinlikle uzamsal ses kısmına bir daha girmeyin, Aksi taktirde bir değişiklik yapıldığında seçili Uzamsal ses (DTS:X) devre dışı kalıp "Kapalı" konumuna geliyor.