Neler Yeni

Logitech Driving Force GT Nasıldır? Forza için almayı düşünüyorum alınır mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Arkadaşlar max 1000 TL ye sıfır veya 2.el bir direksiyon seti almak istiyorum. Aklımda Logitech Driving Force GT var. 2 elde temizleri 1000 1100 TL ye falan buluaniliyor. Sizin önerileriniz neler? Ne alınabilir 900 derece olması önemli.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EFEOZUPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
EFE ÖZÜPAK
dfgt 900 derece temiz bulursan al forzada sıkıntı çıkartmaz

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar max 1000 TL ye sıfır veya 2.el bir direksiyon seti almak istiyorum. Aklımda Logitech Driving Force GT var. 2 elde temizleri 1000 1100 TL ye falan buluaniliyor. Sizin önerileriniz neler? Ne alınabilir 900 derece olması önemli.
forzada sorun çıkarmaz ama forzada direksiyon kullanmaya gerek yok. şehirde boş boş gezerken çok sıkıntı olmaz da yarışlarda direksiyon olmuyor. oyun sim değil. arcade. gamepadle daha efektif oynanıyor. ben zamanında g29 ile denedim. verim alamadım. assetto corsa, ac competizione, iracing, project cars, ets,ats gibi oyunlar oynayacaksan alınır ama sadece forza için verdiğin paraya değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İsmail Özçakal
1100 liraya getli var alabilirsin

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
forzada sorun çıkarmaz ama forzada direksiyon kullanmaya gerek yok. şehirde boş boş gezerken çok sıkıntı olmaz da yarışlarda direksiyon olmuyor. oyun sim değil. arcade. gamepadle daha efektif oynanıyor. ben zamanında g29 ile denedim. verim alamadım. assetto corsa, ac competizione, iracing, project cars, ets,ats gibi oyunlar oynayacaksan alınır ama sadece forza için verdiğin paraya değmez.
hmm böyle bir yorumu ilk defa duydum. Ama direksiyonun zevki de bi baska resi ya. Sağol yorumun için ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sence klavye ile mi oynayayım yoksa gamepad ile mi?

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Forza için direksiyon alma pişman olursun. Gamepad al.

Direksiyon ile forza oynanmaz. Çok zor. Ciddiyim.

Sağlam bir gamepad al geç.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu bütçeye kendiniz de 3D yazıcıda çıkarttırarak yapabilirsiniz ve daha güzel olacağını düşünüyorum. Çarklar, yaylar eski filan olmaz hem. Lakin siz bilirsiniz.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Forza için direksiyon alma pişman olursun. Gamepad al.

Direksiyon ile forza oynanmaz. Çok zor. Ciddiyim.

Sağlam bir gamepad al geç.
logitech f310 var zaten reis. Ben direksiyon daha iyi olur diye düşünmüştüm. Sağol yorumun için.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
650 Tl'ye temiz alıyordum izin vermedi bizimkiler ses konusunda çok ses çıkartıyor uzun kullanımda kolların ağrıyabilir ama güzel set.

Excator23cm

80+ Gold
İlk başlarda eğlenceli oluyor ama sonra insanın hevesi kaçınca oynayası gelmiyor.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
650 TL'ye temiz alıyordum izin vermedi bizimkiler ses konusunda çok ses çıkartıyor uzun kullanımda kolların ağrıyabilir ama güzel set.
Sesten yana sıkıntı olmaz zaten kulaklıkla oynuyorum oyunları. G29 almaya gücüm yetmez yetse direk alacam da.

Top Bottom