1 sene içinde bozulmayan ürünü yok da o yüzdenneden???
Gamepad konusu açıldıysa damlarım..The Crew Motorfest oynamak için alacağım. Yıl 2024 hala alınır mı? diye düşünüyorum. Yakın fiyatlı bir şey düşündüm ama bilinmeyen marka almak istemiyorum. Kaliteli bir marka olsun istiyorum. Öneriniz var mı? (2. El istemiyorum)
7 yaşındaki f710 ile kahkaha attık1 sene içinde bozulmayan ürünü yok da o yüzden
Benim f310 30 kere tamir gördü herhalde kaç mouse kaç kulaklık öyle biraz da şans işi ama logitechten olmaz agaGamepad konusu açıldıysa damlarım..
Öncelikle bütçe, kullanılacak cihaz, aranan spesifik özellikler, oynanacak oyun türü, istenilen bağlantı türü (kablolu, kablosuz, bluetooth gibi kriterleri benimle paylaşırsan sana olabildiğince en uygununu önerebilirim.
Özellikle ellerinin boyutunu, el terleme sorunun olup olmadığını, Xbox veya PS jostick düzenlerinden hangisini tercih ettiğinide eklersen güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 yaşındaki f710 ile kahkaha attık
Teknoloji biraz şans işi bro. En kalitelisini bile alsan saçma sapan bozulabilir. Logitech bence fiyat performans olarak güzel. Neticede verdiği özellikleri başka bir firmada %50 pahalıya alıyorsun. Ürünleri ise çoğunlukla dayanıklı, şahsen benim ve çevremdekilerin deneyimi o yönde.Benim f310 30 kere tamir gördü herhalde kaç mouse kaç kulaklık öyle biraz da şans işi ama logitechten olmaz aga
2.5K BÜTÇE - R1 R2 L1 L2 Hassasiyeti önemli -KABLOSUZ wirellessGamepad konusu açıldıysa damlarım..
Öncelikle bütçe, kullanılacak cihaz, aranan spesifik özellikler, oynanacak oyun türü, istenilen bağlantı türü (kablolu, kablosuz, bluetooth gibi kriterleri benimle paylaşırsan sana olabildiğince en uygununu önerebilirim.
Özellikle ellerinin boyutunu, el terleme sorunun olup olmadığını, Xbox veya PS jostick düzenlerinden hangisini tercih ettiğinide eklersen güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 yaşındaki f710 ile kahkaha attık
Bilinmeyem marka dediğin markanın Direkt olarak Xbox la anlaşması var.Bilinmeyen bir markaya güvenemiyorum. Msı gibi markalardan öneriniz varmı
Bende hem F710 var, hem de Xbox kolu var. İkisiyle de oynuyorum. F710 öyle dediğiniz kadar kötü bir kol değil.2010 dada alınmazdı şimdide alınmaz. Parmak kanseri olmak istemiyorsanız uzak durun.
Şarjlı pil + şarj cihazı masrafını da ekleyin f710'a
Tavsiyem https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C4T36SH3/ref=ox_sc_act_title_7?smid=A1M65KHEZYQSE8&th=1
Bu gibi ürünlere yönelmeniz
Ergonomisine bayılırsınız, titreşim yok, telefon tutacağı vb var. Hem pc, hem mobil uyumlu. Jostick ve tetik hassasiyeti gayet güzeldir.2.5K BÜTÇE - R1 R2 L1 L2 Hassasiyeti önemli -KABLOSUZ wirelless
Taksit felan almışken al XBOX. Bir daha uğraşma.The Crew Motorfest oynamak için alacağım. Yıl 2024 hala alınır mı? diye düşünüyorum. Yakın fiyatlı bir şey düşündüm ama bilinmeyen marka almak istemiyorum. Kaliteli bir marka olsun istiyorum. Öneriniz var mı? (2. El istemiyorum)
demek istediğim. En iyi marka bile olsa alt marka olduğu için kalitesiz oluyor genelde. Alt markaların amacı zaten uygun fiyatlı bir ürün çıkartıp satarlar. Emin değilim ama direkt güzel markaya bağlı bir gamepad düşünüyorum.(Genelleme yaptım)Bilinmeyem marka dediğin markanın Direkt olarak Xbox la anlaşması var.