Pıtex_0107
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 33
- İsim
- Ömer Genç
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İlgin için Teşekkürler ama hepsi yurtdışı sitelerde ve çakma bir ürün gönderseler anlamam ve çok uğraştırır. türkiyede steelseriesin ve hyperx in satışı var fakat hiç kullanmadım ve kullanan birinide görmedim ünlülerde bile. O yüzden pek hoşuma gitmediler.Ergonomisine bayılırsınız, titreşim yok, telefon tutacağı vb var. Hem pc, hem mobil uyumlu. Jostick ve tetik hassasiyeti gayet güzeldir.
Hall effect tetikler ve Alpine joystickler mevcut, titreşim yok, yine çoklu platform.
Fakat kablosuzda usb donglesi yok sadece bluetooth ve adaptör ile çalışmaz, PCI bluetooth veya anakarta entegre olmalı.
Son olarak bütçeyi biraz arttırarak dünyanın en iyi gamepadları sırasında çok rahat ilk 10da yer edinecek bir model alabilirsin;
Özelliklerini yazamam çok uzun sürer
FlyDiGi VADER 3 Pro Oyun Kolu Zorlama Geribildirimi Altı Eksenli RGB Joystick Gamepad Gamer Kontrol Cihazı PC/NS/Mobil/TV Desteği
Yalnızca US$99.99, en iyi FlyDiGi VADER 3 Pro Oyun Kolu Zorlama Geribildirimi Altı Eksenli RGB Joystick Gamepad Gamer Kontrol Cihazı PC/NS/Mobil/TV Desteği online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlgin için Teşekkürler. Önerdiğin bir şey var mı? (sadece The Crew Motorfest oynayacağım)Ergonomik değil parmak yoruyor. Alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk defa xbox alacağım. Çok güveniyorum ama emin değilim. Herkes önerdi. Bu arada pc de kullanacağım uyumlu mu? (Bluetooth yok Dangıl var mı?) ve The crew motorfest oynayacağım o oyun için değermi bilmiyorum.Taksit felan almışken al XBOX. Bir daha uğraşma.
Son düzenleme: